Ansvarsfriskrivningar för strategihandel

2021-10-13 08:54
Ansvarsfriskrivningarna för strategihandel är oskiljaktiga delar av våra Binance användarvillkor och Serviceavtalet för Binance terminskontrakt. Dessa dokument bör läsas tillsammans och ha samma betydelse när de används här.

Handel i spotgraf och terminskontraktsgraf

Användare kan använda grafhandelsstrategin vid handel genom att fylla i handelsparametrarna. Dessa parametrar som ställs in av användaren styr driften av grafhandeln. Val av parameter och investeringsbeslut kommer alltid att fattas enbart av användaren.
Binance och grafhandelstjänsten bestämmer inte lämpligheten av någon grafhandelsparameter och ger inga löften eller garantier för att grafhandelsstrategin kommer att garantera vinst. Alla risker förknippade med en grafhandelsstrategi vilar hos användaren, inte Binance.
Det är värt att notera att tidigare resultat för grafhandelsstrategin inte är en indikation på framtida resultat. Användare kan inte anta att det framtida resultatet för någon grafhandelsstrategi kommer att vara lönsam eller detsamma som för tidigare prestationer.
Dessutom använder Binance flera riskreducerande strategier, inklusive manuella och automatiserade brytarfunktioner, såväl som nödstoppskontroller. Dessa funktioner kan aktiveras i händelse av regulatoriska begränsningar, marknadsstörningar och/eller systemfel, vilket avbryter eventuella grafhandelsstrategier. Med tanke på de tillhörande riskerna måste användarna utföra en noggrann due diligence-analys för att säkerställa att denna funktion är lämplig för dem.

Tidsvägd genomsnittlig prisalgoritm (TWAP)

Riskerna förknippade med att använda den tidsvägda genomsnittliga prisalgoritmen (TWAP) vilar också på användaren, inte på Binance.
Om marknadspriset rör sig avsevärt eller likviditeten är otillräcklig under genomförandet av en order, kan det hända att algoritmen inte uppnår fullständigt genomförande. Således är och kommer genomförandet alltid att vara likviditetsberoende utan garanti för bästa prisgenomförande. Om marknaden till exempel blir orolig, kan algoritmen misslyckas att slutföra ordern före den angivna sluttiden.
Binance använder flera riskreducerande strategier, inklusive manuella och automatiserade brytarfunktioner, såväl som nödstoppskontroller. Dessa funktioner kan aktiveras i händelse av marknadsstörningar och/eller systemfel, vilket avbryter en TWAP-order tidigt i ett icke-fullständigt tillstånd.
Inga utfästelser görs eller antyds att användningen av TWAP-handelsutförandet kommer att generera intäkter eller garantera ett bättre genomförandepris än en vanlig marknadsorder. Därför måste användare förstå riskerna som är förknippade med TWAP-handelsutförande och genomföra en noggrann due diligence-analys för att säkerställa att denna funktion är lämplig för dem.

Kryptoinvesteringsrisk

Kryptotillgångar är volatila produkter med hög risk att förlora pengar snabbt. Priserna kan fluktuera avsevärt varje dag. På grund av dessa prisfluktuationer kan dina innehav avsevärt öka eller minska i värde vid varje givet tillfälle, vilket kan resultera i en förlust av allt kapital du har investerat i en transaktion.
Därför bör du inte handla eller investera pengar du inte har råd att förlora. Det är avgörande att du till fullo förstår riskerna innan du bestämmer dig för att handla med oss i ljuset av dina ekonomiska resurser, erfarenhetsnivå och riskaptit. Vid behov bör du söka råd från en oberoende finansiell rådgivare. Den faktiska avkastningen och förlusterna som du upplever kommer att variera beroende på många faktorer inklusive, men inte begränsat till, marknadsbeteende, marknadsrörelser och din handelsstorlek. Tidigare resultat är inte en vägledning för framtida resultat. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ner.