Vad avkylningsperiodens funktion är och hur man använder den

2021-06-04 03:13
I vår ständiga strävan efter att uppmuntra till ansvarsfull handel har Binance lanserat funktionen Avkylningsperiod med vilken du kan inaktivera terminshandel tillfälligt för att förhindra tvångsmässigt handelsbeteende.

Hur aktiverar man funktionen Avkylningsperiod?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till  sidan med terminshandel. Klicka på [Handelsregler].
2. Klicka på [Avkylningsperiod].
3. Läs beskrivningen av funktionen noggrant. Klicka för att växla på knappen [Inaktivera terminsrelaterade handelsfunktioner]. Välj sedan längden på din avkylningsperiod och klicka på [Bekräfta] för att aktivera.

Anmärkningar:
  1. När funktionen Avkylningsperiod är aktiverad kommer du inte att kunna handla USDⓈ-M- och COIN-M-terminer, bedriva rutnätshandel, köpa optioner och terminsduellera via Binance webbplats, app, dator och API.
  2. Du kan välja olika tidlängder för nedkylningsperioden från en dag, en vecka och en månad. Alla baseras på din lokala tid. Som standard är alternativet för en dag valt. I detta fall börjar avkylningsperioden när funktionen är aktiverad till 23:59:59 (lokal tid) samma dag. Under en veckas varaktighet kommer avkylningsperioden att gälla när funktionen är aktiverad till 23:59:59 (lokal tid) på D + 7. Under en månads varaktighet kommer avkylningsperioden att gälla när funktionen är aktiverad till 23:59:59 (lokal tid) på M + 1.
  3. Aktivera inte den här funktionen när du har öppna positioner eller väntande order.
  4. När avkylningsperioden är aktiverad kan den inte tas bort. Alla handelsfunktioner och bekräftelseknappar inaktiveras. Vänta tills avkylningsperioden är slut.