Hur man gör uttag av en NFT från Binance

2021-10-21 06:40
Videovägledning
1. Gå till Binance NFT och logga in på ditt konto. Klicka på [Användarcenter][Ta ut].
2. Välj de NFT:er som du vill ta ut under [NFT-tillgång] eller [Hemliga lådor] och klicka på [Bekräfta]
Observera att oöppnade hemliga lådor inte kan tas ut.
För NFT:er som öppnats i lådor och om du har mer än en NFT i samma serie, välj krypto-ID för den NFT som du vill ta ut. Du hittar krypto-ID på produktsidan genom att klicka på NFT:en.
Alternativt kan du också besöka NFT-listningssidan och klicka på [Uttag]
3. Efter att du har valt en NFT kommer systemet att visa motsvarande nätverk där tillgången förvaras. Se till att du har det valda nätverkets egna krypto i din plånbok för att betala för gasavgiften. Uttagsavgifterna kan ändras beroende på nätverksstatusen.
Observera att de valda NFT:erna finns på deras skapade nätverk och du måste ange motsvarande adress på rätt sätt annars kan dina tillgångar gå förlorade. Se också till att du väljer en plånbok som är kompatibel med Binance NFT-uttag.
4. Välj den plånboksadress från vilken du vill göra ett uttag under [Adress till målplånbok]
5. Om du inte har anslutit någon plånbok klickar du på [Lägg till en plånbok]. Du kommer att omdirigeras till sidan [Anslut plånbok]. Välj nätverket för din plånbok och klicka på [Bekräfta]
För närvarande stöder vi Binance smarta kedja (Smart Chain) och Ethereum-nätverket.
6. Välj den plånbok du vill ansluta. Du kan ansluta till MetaMask eller WalletConnect.
För en detaljerad steg-för-steg-guide, se våra guider för anslutning av en plånbok här.
7. Kontrollera nätverket och målplånbokadressen och klicka på [Bekräfta] för att göra ett uttag.
8. När processen är klar kan du hitta den tillbakadragna NFT:en i [Historik] – [Order] – [Uttag]. Du kan också kontrollera uttagsstatus här.

Hur ser jag NFT:erna i min plånbok efter uttag?

För att se dina uttagna NFT:er i din MetaMask-plånbok måste du först lägga till dem manuellt i din MetaMask-plånbok.
Se till att du är ansluten till Binance smarta kedja (Smart Chain) när du lägger till NFT:erna som tagits ut från Binance till din MetaMask-plånbok. Observera att Metamask endast godtar unika NFT:er (ERC-721) för tillfället och inte NFT:er i flera utgåvor (ERC-1155).
1. Öppna din MetaMask-plånbok och klicka på [NFT] för att gå till ditt NFT-bibliotek.
2. Klicka sedan på [Importera NFT].
3. Du kommer att omdirigeras till sidan Importera NFT. Klistra in adressen till din NFT och krypto-ID i respektive fält. Du kan hänvisa till den här guiden för att hitta din NFT-kontraktadress och krypto-ID.
Klicka på [Importera] för att lägga till NFT:en i din plånbok. Du kommer då att se den i ditt NFT-bibliotek.

Vanliga frågor

1. Hur lång tid tar det att ta ut en NFT på Binance?

NFT-uttag kommer att behandlas på mindre än 30 minuter.

2. Vilkar är uttagsavgifterna och hur höga är de?

Uttag till kryptoadresser utanför Binance NFT medför vanligtvis en "transaktionsavgift" eller en "nätverksavgift". Denna avgift betalas inte till Binance utan till alstrare eller validatorer som är ansvariga för att hantera transaktionerna och säkra respektive blockkedjenätverk.
*Binance NFT kommer att justera uttagsavgiften grundat på nätverksstatusen.
3. Varför kan jag inte ta ut oöppnade hemliga lådor?
Vi stöder endast uttag av NFT:er och eftersom hemliga lådor inte är NFT:er kan de inte tas ut. Om du vill ta ut en NFT i en hemlig låda måste du först öppna den.