Hur man flyttar e-postadressen eller telefonnumret till ett nytt Binance-konto

2021-12-01 05:35
Om du vill knyta telefonnumret eller e-postadressen till ditt nuvarande konto (konto A), men de redan har registrerats på Binance på ett annat konto (konto B), kan du följa steg-för-steg-guiden nedan för en flytt från konto B till konto A.
Låt oss ta överflyttningen av telefonnumret som ett exempel:
1. Logga in på ditt nuvarande Binance-konto (konto A) och klicka på [Profil][Säkerhet].
2. Klicka på [Aktivera] bredvid [Verifiering av telefonnummer].
  • Se till att kontot med telefonnumret du vill flytta (konto B) inte har några öppna låneorder och att det totala saldot är mindre än 0,001 BTC, annars kan det inte flyttas
  • Om det konto som ska flyttas (konto B) har ett anknutet telefonnummer, frigör det numret först.
3. Ange det telefonnummer du vill använda och följ instruktionerna.
4. Om telefonnumret du angav är knutet till ett annat konto kommer du att se nedanstående popup-meddelande. Klicka på [Begär e-post-/telefonflytt] för att fortsätta.
5. Ange telefonnumret och verifiera begäran med dina 2FA-enheter.
6. Du kommer att se villkoren för flytten. Läs dem noggrant och kryssa i rutan. Klicka på [Fortsätt]
7. Du kommer att se ett popup-fönster. Klicka på [Bekräfta]
Observera att uttag kommer att spärras i 24 timmar efter flytten för både det flyttade och det flyttande kontot för att skydda dina tillgångar. De kommer att kunna återupptas automatiskt därefter.
8. Telefonnumret har flyttats till ditt nuvarande konto.
Observera!
  • Du kan bara flytta telefonnummer och e-postadress. Du kan inte radera kontot, återställa identitetsverifieringen eller överföra tillgångar via den här flyttfunktionen
  • För närvarande kan du inte radera ett konto på Binance. För att flytta ett kontos telefonnummer eller ett kontos e-postadress måste du först knyta dem båda till det konto som ska flyttas. Om du bara har anknutit antingen telefonnumret eller e-postadressen kan du inte flytta dem.
  • Du kan bara slutföra din identitetsverifiering för ett Binance-konto. En användare måste bli [Verifierad] för att få tillgång till Binance produkter och tjänsteerbjudanden, inklusive kryptovalutainsättningar, byten och uttag. Därför rekommenderar vi att du flyttar ditt telefonnummer eller din e-postadress till ett verifierat konto.

Vanliga frågor

Det finns ett antal anledningar till att din flytt misslyckas:
  • Ditt konto har obetalda skulder. Du bör reglera dem först.
  • Kontot du försöker flytta är inte ett personligt konto. Observera att företagskonton inte kan flyttas.
  • Du har redan kopplat en e-postadress och ett telefonnummer till ditt konto. För att flytta en ny e-postadress eller ett nytt telefonnummer till kontot, frigör en av dem av först.
  • Du har redan flyttat ditt telefonnummer eller e-postadress tre gånger. Systemet kommer automatiskt att avvisa din begäran.
Nej, det konto som ska flyttas kommer inte att raderas. Du kan bara logga in med det telefonnummer eller den e-postadress som fortfarande är knuten till det konto som ska flyttas. Om du vill stänga kontot kan du inaktivera kontot.
Nej, du kan bara flytta ett telefonnummer eller en e-postadress.
Nej, tillgångar kan inte flyttas.
För att skydda dina tillgångar kommer uttag att stängas av i 24 timmar efter flytten. De kommer att kunna återupptas automatiskt därefter.