Hur man säljer en NFT på Binance NFT-marknadsplats

2021-07-01 04:12
Du kan sälja dina NFT:er och hemliga lådor på Binance NFT-marknadsplats till ett fast pris, i en auktion eller acceptera köpares bud. Du kan även acceptera betalningar i flera olika kryptovalutor.
Som skapare får du också 1 % i royalty för eventuell senare handel med din NFT på plattformen. Insättare har också samma förmån för externa NFT:er som de tar med sig till marknadsplatsen.
Oavsett om du säljer en NFT du skapat eller en du har i din samling, är processen likadan och okomplicerad. Binance-teamet kommer att granska ditt bidrag innan du listar det på Binance NFT-marknadsplats.

Hur listar man en NFT?

En av de mest spännande funktionerna för kreatörer på Binance NFT-marknadsplats är att skapa icke-fungibla tokens (NFT:er). Även om andra plattformar låter dig skapa NFT:er, är Binance den största kryptobörsen vilket gör att du snabbt kan skapa icke-fungibla tokens. För närvarande har i förväg godkända kreatörer möjlighet att skapa NFT:er med hjälp av plattformen. Inom en snar framtid kommer denna funktion att öppnas för alla registrerade användare.
För mer information, se Hur du skapar din egen NFT på Binance.
Du kan lista en NFT som du just skapat på skärmen [Prägling klar]. Klicka på [Lista NFT] så ser du listalternativen.
Du kan också lägga till en beskrivning av NFT:en. Se till att inkludera eventuella extrafunktioner som kan ingå, till exempel alla verktyg i ett spel. Observera att beskrivningar endast kan läggas till när du präglar en NFT. De kan inte redigeras efter att NFT:en har skapats. När du säljer en NFT vidare kan du inte redigera beskrivningen.
För att lista en NFT i din samling, gå till [Profil][Användarcenter][Tillgång].
Klicka på [NFT-tillgång] eller [Hemliga lådor] för att hitta den NFT du vill lista. Håll muspekaren över objektet och klicka på [Lista NFT].
Alternativt, gå till NFT:ens beskrivningssida och klicka på [Lista NFT].

Hur ställer du in din NFT-lista?

1. Välj din säljmetod. Välj antingen [Fast pris] eller [Högsta bud].
  • Fast pris: Köpare kan köpa din NFT direkt med det pris du anger.
  • Högsta bud: Din NFT kommer att auktioneras ut och säljas till högstbjudande.
1.1 Om du använder fastpris:
Välj den krypto du vill ta emot och ange försäljningspriset på din NFT. Denna funktion tillåter också köpare att lägga bud på din NFT.
1.2 Om du använder högsta bud:
1.2.1 Välj den krypto du vill ta emot och ange det lägsta budbeloppet för din försäljning. Detta är det pris där budgivningen börjar.
1.2.2 Du kan också ange önskat försäljningspris (ett utköpspris) under [Auktionera ut för ett bud] (för NFT-försäljning) eller [Utköpspris] (för försäljning av hemlig låda). Köpare kommer att kunna köpa föremålet omedelbart om de erbjuder utköpspriset eller när auktionen når detta pris.
1.2.3 Välj den lägsta påslagsprocenten. Detta begränsar köparens bud till att vara 5 procent, 10 procent eller 20 procent högre än minimiprishöjningen.
2. Du kan välja att lista NFT:en direkt efter att vårt team granskat din annons. Observera att granskningen normalt tar cirka 4 till 8 timmar.
Alternativt kan du välja en specifik tid och datum för listningen. Den tidigaste tiden du kan ställa in är 12 timmar efter att du skickat in annonsen för granskning. Om granskningen inte är klar inom önskad tidsfrist kommer vi att lista din NFT omedelbart efter godkännandet.
3. Ställ in datum och tid för din NFT-försäljning. Försäljningen bör pågå i minst 12 timmar och inte längre än 7 dagar från noteringstillfället.
4. Välj en lämplig kategori för din NFT. Detta kan hjälpa köpare att hitta din NFT lättare.
5. Se till att du läser på och känner till avgifterna för att sälja din NFT innan du klickar på [Skicka]. Binance-teamet kommer att granska manuellt varje NFT innan de listas för att säkerställa att den uppfyller våra standarder. Denna process tar vanligtvis 4 till 8 timmar. Vänta ett tag. Du kommer att meddelas när din NFT är listad.
6. För att se dina listade NFT:er eller hemliga lådor, gå till [Användarcenter][Tillgång][Till försäljning].

Hur godtar jag ett NFT-bud?

1. När en köpare lämnar ett bud på din NFT eller din hemliga låda kommer du att få ett meddelande i [Användarcenter]. För att kontrollera budet, gå till [Profil][Användarcenter][Bud] och klicka på [Mottagna bud].
Observera att om du får mer än ett bud på samma vara, kommer du bara att se det högsta budet för varje krypto.
2. För att godta ett bud, klicka på [Acceptera]
3. Klicka sedan på [Bekräfta] för att bekräfta att du accepterar budet.