Guide för insättning/uttag

Hur sätter jag in/tar ut kryptovaluta på Binance?

2021-03-03 10:53

Hur sätter jag in/tar ut kryptovaluta i Binance-appen?

Hur sätter jag in/tar ut kryptovaluta på Binance webbplats?

Hur väljer jag nätverk?

• BEP2 avser Binance Chain.
  • BEP20 avser Binance Smart Chain (BSC).
  • ERC20 avser Ethereums nätverk.
  • TRC20 avser TRON-nätverket.
  • BTC avser Bitcoin-nätverket.
  • BTC (SegWit) avser Native Segwit (bech32) och adressen börjar med ”bc1”. Användare får ta ut eller skicka sina Bitcoin-innehav till SegWit (bech32)-adresser. Mer information finns i Om segregerat vittne (SegWit) .
Se till att det valda nätverket är detsamma som nätverket för plattformen du tar ut pengar från eller sätter in pengar till. Om du väljer fel nätverk kommer du att förlora pengarna.
  • Valet av nätverk beror på de alternativ som tillhandahålls av den externa plånbok/växlingswebbplats som du gör uttag från.
  • Om den externa plattformen endast stöder ERC20 måste du välja ERC20-insättningsnätverket.
  • VÄLJ INTE det billigaste avgiftsalternativet. Välj det som är kompatibelt med den externa plattformen.
  • Du kan till exempel bara skicka ERC20-token till en annan ERC20-adress och du kan bara skicka BSC-token till en annan BSC-adress. Om du väljer inkompatibla/olika insättningsnätverk kommer du att förlora dina pengar.

Handledning steg-för-steg

Hur sätter man in kryptovaluta på Binance?

1. Öppna Binance-appen och tryck på [Plånböcker][Insättning].
2. Välj den kryptovaluta som du vill sätta in, till exempel USDT.
3. Du ser det tillgängliga nätverket för insättning av USDT. Välj insättningsnät noga och se till att det valda nätverket är detsamma som nätverket för den plattform du tar ut pengar från. Om du väljer fel nätverk kommer du att förlora pengarna.
4. Klicka för att kopiera din insättningsadressen till din Binance-plånbok och klistra in den i adressfältet på plattformen du tänker ta ut krypto från.
5. Efter att ha bekräftat uttagsbegäran får man vänta på att överföringen ska behandlas. Pengarna förs strax in på ditt Binance-konto.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok][Översikt].
2. Klicka på [Insättning] så visas ett popup-fönster.
3.Klicka på [Sätt in kryptovaluta].
4. Välj den kryptovaluta som du vill sätta in, till exempel USDT.
5. Välj sedan insättningsnätverk. Se till att det valda nätverket är detsamma som nätverket för plattformen du tar ut pengar från eller sätter in pengar till. Om du väljer fel nätverk kommer du att förlora pengarna.
6. I det här exemplet tar vi ut USDT från en annan plattform och sätter in det hos Binance. Eftersom vi tar ut pengar från en ERC20-adress (Ethereums blockkedja) väljer vi ERC20-insättningsnätverket.
4. Klicka för att kopiera din insättningsadressen till din Binance-plånbok och klistra in den i adressfältet på plattformen du tänker dra ut krypto från.
8. Efter att ha bekräftat uttagsbegäran tar det lite tid innan transaktionen bekräftas. Bekräftelsestiden varierar beroende på blockkedja och den aktuella trafiken på det nätverket.
Vänta på att överföringen ska behandlas. Pengarna förs strax in på ditt Binance-konto.

Hur tar jag ut kryptovaluta på Binance?

1. Öppna Binance-appen och tryck på [Plånböcker][Uttag].
2. Välj den kryptovaluta som du vill ta ut, till exempel BNB.
3. Klistra in den adressen du vill ta ut till och välj nätverk.
Var noggrann när du väljer nätverk och se till att det valda nätverket är detsamma som nätverket för plattformen du tar ut pengar till. Om du väljer fel nätverk kommer du att förlora pengarna.
4. Ange uttagsbelopp varvid du kommer att se motsvarande transaktionsavgift och det slutliga belopp du får. Klicka på [Uttag] för att fortsätta.
5. Du uppmanas att bekräfta transaktionen igen. Kontrollera noga och tryck på [Bekräfta].
Varning! Om du anger fel information eller väljer fel nätverk vid en överföring kommer dina tillgångar att förloras för alltid. Se till att informationen är korrekt innan du bekräftar transaktionen.
6. Du måste verifiera transaktionen. Följ instruktionerna på skärmen.
7. Efter att ha bekräftat uttagsbegäran väntar du på att överföringen ska behandlas.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok] - [Översikt].
2. Klicka på [Uttag].
3. Klicka på [Krypto].
4. Välj den kryptovaluta som du vill ta ut.
5. Välj nätverk.
Var noggrann när du väljer nätverk och se till att det valda nätverket är detsamma som nätverket för plattformen du tar ut pengar till. Om du väljer fel nätverk kommer du att förlora pengarna.
6. Ange sedan mottagaradressen eller välj den från listan i din adressbok.
7. Ange uttagsbeloppet och du kan se motsvarande transaktionsavgift och det slutliga belopp du får. Klicka på [Uttag] för att fortsätta.
8. Du måste verifiera transaktionen. Följ instruktionerna på skärmen.
Varning! Om du anger fel information eller väljer fel nätverk vid en överföring kommer dina tillgångar att förloras för alltid. Se till att informationen är korrekt innan du bekräftar transaktionen.
9. Efter att ha bekräftat uttagsbegäran väntar du på att överföringen ska behandlas. För mer information kan du gå hit.

Vanliga frågor

Efter att ha bekräftat din begäran på Binance tar det tid för transaktionen att bekräftas på blockkedjan. Bekräftelsestiden varierar beroende på blockkedja och den aktuella trafiken på nätverket.
Vänta på att överföringen ska behandlas. Pengarna förs strax in på ditt Binance-konto.
Du kan kontrollera status för en insättning eller ett uttag på [Plånbok][Översikt][Transaktionshistorik] .
Om du använder appen, gå till [Plånböcker][Översikt] och tryck på ikonen [Transaktionshistorik] till höger.
1. För att lägga till en ny mottagare, gå till [Adresshantering].
2. Klicka på [Lägg till uttagsadress].
3. Välj krypto och nätverk. Ange sedan en plånboksetikett, adressen och ett meddelande (memo).
  • En plånboksetikett är ett anpassat namn som du kan ge till varje uttagsadress för din egen referens.
  • Meddelande (memo) är valfritt. Du måste till exempel uppge ett meddelande när du skickar pengar till ett annat Binance-konto eller till en annat växlingswebbplats. Du behöver inte fylla i rutan för meddelanden när du skickar pengar till en betrodd plånboksadress.
  • Se till att dubbelkontrollera om en meddelande (memo) krävs eller inte. Om ett sådant krävs och du inte uppger det kan du förlora dina pengar.
  • Observera att vissa plattformar och plånböcker hänvisar till meddelandet som tagg eller betalnings-ID.
4. Du kan också lägga till den nyligen tillagda adressen i din vitlista. När den här funktionen har aktiverats kan uttag från ditt konto endast göras till uttagsadresser på vitlistan.