Hur man kommer till Binance NFT-miniapp i Binance-appen

2022-04-07 01:32
Vad är Binance NFT-miniapp?
Binance NFT är nu tillgängligt på de senaste versionerna av Binance-appen (iOS v2.43.0 eller senare, eller Android v2.43.0 eller senare). Du kan enkelt komma åt Binance NFT-funktioner i Binance-appen.
Binance NFT-miniapp är en mobilvänlig version av Binance NFT. Den erbjuder en enkel och intuitiv design så att du enkelt kan komma åt olika NFT-funktioner i Binance-appen.
Hur får jag åtkomst till Binance NFT-miniapp?
1. Ladda ner den senaste versionen av Binance-appen och logga in på ditt Binance-konto.
2. På appens startsida, dra nedåt från toppen för att komma åt [Marknadsplats]. Du kommer att se [Binance NFT] under [Miniappar] längst ner på sidan.
Observera att du också kan komma till Binance NFT genom att trycka på [Mer][Binance NFT]. Detta gör att du kan se den via webbplatsversionen. Vi rekommenderar att du använder Binance NFT-miniapp för en bättre användarupplevelse.