Hur man ändrar pris och kvantitet gränsorder på pristabeller

2021-08-18 03:55
Binance terminskontrakt stöder nu ändringar av öppna order för att ge handlare flexibilitet. Du kan ändra pris och mängd på öppna order på dina myntmarginalavtal. Observera att den här funktionen endast stöds på Futures med marginal.
Läs vår handledning: Hur man ändrar pris och mängd på öppna gränsorder på myntmarginalterminer
Du kan också ändra gränsorder i pristabellen. Följ denna steg-för-steg-guide för att komma igång.
1. Gå till myntmarginaltermineras gränssnitt. Välj sedan läget [Original] i ditt prisdiagram.
2. Klicka på [Preferens]-ikonen i det övre högra hörnet på orderpanelen. Välj sedan [Preferens].
3. Välj [Orderjustering] och växla mellan knapparna bredvid [K-linjejustering] och [Justeringsbekräftelse]. Klicka på [Bekräfta] för att skicka.
4. När du har aktiverat det kan du ändra priset och mängden på dina gränsorder i pristabellen. När du har gjort din handel ser du orderinformationen direkt på ditt diagram.
Köpgränsorder kommer att märkas med grönt, priset på gränsordern kommer att finnas i den gröna sektionen, medan gränsorderns mängd visas till höger.
För att ändra mängden i gränsordern, högerklickar du bara på fältet för inmatning av kvantitet och anger önskad mängd.
För att ändra priset på gränsordern, dra och släpp din order och flytta markören uppåt eller nedåt för att justera för högre eller lägre priser.