Binance Earn

Så här kommer du igång med Binance Tjäna på Binance Lite

2021-09-27 08:57
Binance Lite är ett nytt alternativ i Binance-appen som gör det ännu enklare att köpa krypto. Det erbjuder ett strömlinjeformat gränssnitt som fokuserar på enkelhet, hastighet och användarvänlighet. Du kan nu använda av den nya funktionen [Binance Tjäna] via Lite-läge för att tjäna passiva inkomster.

Så här använder du Binance Tjäna på Binance Lite

1. Logga in på ditt Binance-konto i appen. Tryck på Binance tjäna-bannern på Binance Lite-webbplatsen.
2. Välj önskade produkter och tryck på [Teckna]. Till exempel BNB Valv.
Se till att du har motsvarande krypto innan du prenumererar.
3. Ange teckningsbeloppet, läs och godkänn Binance serviceavtal för besparingar och markera rutan bredvid. Tryck sedan på [Bekräfta].
4. Nu är du klar! För att kontrollera din teckning, tryck på [Mina innehav]sidan [Binance Tjäna] , eller tryck på [Plånböcker][Tjäna] på appens startsida.

1.Vad är flexibla besparingar?

Flexibelt sparande gör att du kan lösa in dina tillgångar när du behöver dem. Det liknar en bankinsättning men du kan sätta in din krypto och få daglig ränta från dina vilande medel.
Se vår handledning för mer information.

Vad är BNB Valv?

BNB Valv är en tjänst med endast ett klick för dina BNB-innehav. BNB Valv är en kapitalgaranterad investeringsprodukt med ett gränssnitt som är enkelt att använda. Produkten kan hjälpa användare att maximera inkomstpotentialen på sina BNB genom både centraliserad och decentraliserad finansiering genom att integrera olika Binance-produkter i Binance ekosystem. Och det gör att BNB-innehavare kan maximera avkastningen och få alla fördelar från alla tillgängliga möjligheter!
Se vår handledning för att få veta mer.