Hur man verifierar ett Binance-konto (EES-länder)

2021-12-01 07:52
Instruktionsvideo

Var kan jag få mitt konto verifierat?

Du kan nå identitetsverifieringen i [Användarcenter][Identifiering] eller komma till den direkt härifrån. Du kan kontrollera din nuvarande verifieringsnivå, vilket avgör handelsgränsen på ditt Binance-konto. För att öka gränsen, genomför dithörande identitetsverifieringsnivå.
*Observera att den här guiden endast är till för specifika EES-länder. För andra länder, se Hur man slutför identitetsverifiering
Identitetsverifiering eller standarder för Känn din kund (KYC) är utformade för att skydda ditt konto mot bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.
Alla nya användare måste få statusen [Verifierad] för att få tillgång till Binance produkter och tjänster, inklusive insättningar i kryptovaluta, handel och uttag.
Befintliga användare som inte har slutfört identitetsverifieringen kommer att få sina kontotillstånd tillfälligt ändrade till "Endast uttag", där tjänsterna begränsas till uttag av pengar, avbokning av order, stängning av position och inlösen.
Baserat på din region eller valda betalkanaler kan du behöva förbättra din identitetsverifieringsnivå för att förbättra din kontosäkerhet. Mer information finns i Varför behöver jag slutföra identitetsverifiering?

Hur genomför man identitetsverifiering? En steg-för-steg-guide

1. Om du är ny användare omdirigeras du till nedanstående sida efter att du har skapat ett konto. Klicka på [Starta nu]
Alternativt kan du logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Användarcenter][Identifiering].
2. Ange land. Ange dina personuppgifter och klicka på [Fortsätt].
Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-handlingar. Du kommer inte att kunna ändra något när uppgifterna har bekräftats.
2.1 Beroende på ditt land kan du behöva godkänna villkoren innan du kan fortsätta.
3. Du omdirigeras för att slutföra ID-verifiering och fortlevnadstest på olika leverantörers webbplatser baserat på det land du valt. För närvarande finns det tre olika leverantörer. Se respektive leverantörs rutiner nedan.
Instruktionsvideo
1. Du måste ladda ner Binance-appen för att slutföra verifieringsprocessen på din telefon. Om du redan har installerat Binance-appen, öppna den och skanna QR-koden.
2. Du kommer att omdirigeras till verifieringssidan. Bekräfta att det namn som visas matchar det som visas på ditt ID-dokument. Du kommer inte att kunna ändra det när det har bekräftats.Godkänn sedan villkoren innan du fortsätter.
3. Du kommer att se stegen för verifieringsprocessen. Kraven varierar för olika länder. Se instruktionerna som visas på skärmen.
4. Skanna först ditt ID-dokument. Du kan välja att verifiera med pass eller ID-kort. Se respektive möjligt alternativ för ditt land.
5.1 Klicka på [Starta] och följ instruktionerna för att ta ett foto av framsidan av ditt ID-dokument.
5.2 Flytta ditt ID-dokument upp och ner tills fältet är fullt.
6. Du måste också spela in en video-selfie. Placera ansiktet i ovalen och klicka på [Jag är redo] för att starta.
Bär inte hattar, glasögon och använd inte heller något filter. Se till att belysningen är tillräcklig.
7. Beroende på ditt land kan du bli ombedd att verifiera identiteten med ditt bankkonto också. Du måste överföra 1 cent via den valda banken, som återbetalas inom 2 arbetsdagar.
Hur verifierar du identiteten med ditt bankkonto?
8. Det sista steget är att verifiera telefonnumret. Ange mobilnumret och godkänn villkoren. Du får då en sexsiffrig kod. Ange beloppet och klicka på [Bekräfta].
1. Du måste ladda ner Binance-appen för att slutföra verifieringsprocessen på telefonen.Om du redan har installerat Binance-appen, öppna den och skanna QR-koden.
2. Du kommer att se stegen för verifieringsprocessen. Kraven varierar för olika länder. Se instruktionerna som visas på skärmen.
3. Skanna först ditt ID-dokument. Du kan välja att verifiera med pass, ID-kort eller uppehållstillstånd. Se respektive alternativ som erbjuds för ditt land.
4. Du måste först ge kameran åtkomst. Klicka på [Aktivera kamera].
5. Ta ett foto av framsidan av ditt ID-dokument och klicka på [Ladda upp foto]
Se till att hela dokumentet finns i skärmområdet och att all information är läslig.
6. Du måste också spela in en video-selfie. Klicka på [Spela in video] och placera ansiktet i ovalen och klicka på [Starta inspelning].
Bär inte hattar, glasögon och använd inte heller något filter. Se till att belysningen är tillräcklig.
 7. Följ instruktionerna för att flytta huvudet. Klicka sedan på [Fortsätt] och säg siffrorna på skärmen högt. Klicka på [Slutför inspelning] för att spara.
8. Klicka på [Skicka verifiering].
1. Du kan välja att slutföra verifieringsprocessen på din dator eller telefon. Klicka på [Fortsätt] för att fortsätta på din dator och du omdirigeras till en tredjepartswebbplats.
Alternativt kan du klicka på QR -kodikonen i det nedre högra hörnet för att slutföra den på din telefon. Ladda ner Binance-appen och skanna QR-koden för att fortsätta.
Vi kommer att använda mobilgränssnittet som ett exempel.
2. Du kommer att se stegen för verifieringsprocessen. Kraven varierar för olika länder. Se instruktionerna som visas på skärmen.
3. Skanna först ditt ID-dokument. Välj det land där ditt ID utfärdats. De flesta användare kan välja att verifiera med pass, ID-kort eller körkort. Se respektive möjligt alternativ för ditt land.
4. Ta ett foto av framsidan av ditt ID-dokument. Klicka på [Dokument är läsbart] för att skicka, eller klicka på [Ta om foto] för att ta om.
Se till att hela dokumentet finns i skärmområdet och att all information är läslig.Du kan klicka på [Se mer vägledning] för referens.
5. Du måste också spela in en video-selfie. Tryck på [Fortsätt] för att fortsätta.
Bär inte hattar, glasögon och använd inte heller något filter. Se till att belysningen är tillräcklig.
6. Placera ditt ansikte i cirkeln och titta rakt in i kameran. Vänta på att den ska bearbetas.
7. Du har slutfört verifieringen.
4. Därefter måste du skicka in bevis på din adress. Ange adressen och klicka på [Fortsätt].
Beroende på ditt land kan du behöva ladda upp adressbevis. Det kan vara ett kontoutdrag eller en elräkning. Klicka på [Fortsätt] för att skicka.
5. Du måste svara på några regelfrågor.
6. Du har skickat in din ansökan. Vänta under tiden Binance granskar dina uppgifter. När din ansökan har verifierats skickar vi ett e-postmeddelande.
  • Ange din information och slutför ansiktsverifieringen inom 15 minuter. Uppdatera inte webbläsaren eller appen under processen.
  • Du kan försöka slutföra identitetsverifieringsprocessen upp till tio gånger per dag. Om din ansökan har nekats tio gånger inom 24 timmar måste du vänta 24 timmar för att försöka igen.