Hur man tittar på Binance Live i Binance-appen?

2021-08-25 02:53

Vad är Binance Live?

Binance Live är en videohubb för liveströmning från Binance. Du kan ladda ner Binance-appen för att se våra livesändningar.

Hur får man tillgång till Binance Live?

1. Ladda ner den senaste versionen av Binance app (V2.33.0 eller senare).
2. Tryck på [Mer] på hemsidan. Bläddra ner till [Övrigt] så ser du [Binance Live].
3. Alternativt kan du dra ner hemsidan för att komma åt [Marknadsplats] och du kommer att se [Binance Live] .
4. Du kan också nå den med hjälp av QR-kodskannern på startsidan. Skanna bara QR-koden på våra liveströmningsmeddelanden för att titta.

Vanliga frågor

1. Varför kan jag inte titta på Binance Live?

Se till att Binance-appen är uppdaterad till den senaste versionen (V2.33.0 eller senare).

2. Kan jag använda Binance Live för att sända videor?

För närvarande är Binance Live endast avsedd för inbjudningar. Endast inbjudna användare kan sända live. Håll utkik efter nya funktioner i framtiden.