Hur man använder Binance Authenticator för 2FA på Binance app

2021-10-27 02:34
Du kan nu använda Binance Authenticator som en metod för tvåfaktorautentisering (2FA) på Binance. För att skydda ditt konto och dina transaktioner rekommenderar vi att du aktiverar minst en 2FA. Här är en steg-för-steg-guide om hur du aktiverar Binance Authenticator i Binance-appen.
1. Klicka på ikonen [Profil] och tryck på [Säkerhet][Binance/Google Authenticator].
2. Tryck för att växla på knappen bredvid [Binance/Google Authenticator], ladda sedan ner och installera appen Binance Authenticator på din enhet. Om du redan har installerat appen trycker du på [➡] för att fortsätta.
3. Du kommer då att se en 16-siffrig nyckel på skärmen. Spara denna nyckel på papper och förvara den på en säker plats.Om du tappar bort din enhet låter kan du, med den här nyckeln, återställa ditt autentiseringskonto på Binance.
Tryck på [Kopiera] och klistra in den 16-siffriga nyckeln och tryck sedan på [➡] för att fortsätta.
4. Öppna nu Binance Authenticator-appen och klistra in den sextonsiffriga nyckeln eller ange den manuellt för att göra en konfigurering. Du kan ställa in anpassade namn för ditt konto under [Tjänst] om du har lagt till flera konton i din Binance Authenticator. Tryck på [Fortsätt] och du bör se en 6-siffrig kod.
4.1 Svep åt höger på koden till [Fäst], [Redigera] eller [Radera].
4.2 Du kan också trycka på plusknappen, [+], i det övre högra hörnet för att lägga till flera konton till din Binance Authenticator.
4.3 Om du har lagt till flera konton i din Binance Authenticator kan du svepa åt höger på varje kod och trycka på [Redigera] för att ställa in anpassade namn för varje konto.
5. Gå tillbaka till Binance-appen för att verifiera din konfigurationsbegäran med dina 2FA-enheter, inklusive den nyligen aktiverade Binance Authenticator.
När du har aktiverat Binance Authenticator måste du ange verifieringskoden när du loggar in på ditt konto, tar ut pengar etc. för att verifiera din identitet.