Hur man gör anspråk på Binance hemliga låda efter fullgjord kundkännedom

2021-11-24 03:43
Efter slutförandet av identitetsverifiering kommer användare från vissa länder att få en exklusiv hemlig låda Binance för kundkännedomen som belöning. Du kan följa steg-för-steg-guiden nedan för att göra anspråk på din exklusiva NFT.
Identitetsverifiering eller standarder för Känn din kund (KYC) är utformade för att skydda ditt konto mot bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.
Alla nya användare måste få statusen [Verifierad] för att få tillgång till Binance produkter och tjänster, inklusive insättningar i kryptovaluta, handel och uttag.
Befintliga användare som inte har slutfört identitetsverifieringen kommer att få sina kontotillstånd tillfälligt ändrade till "Endast uttag", där tjänsterna begränsas till uttag av pengar, avbokning av order, stängning av position och inlösen.
Baserat på din region eller valda betalkanaler kan du behöva förbättra din identitetsverifieringsnivå för att förbättra säkerheten för ditt konto. För mer information, se Varför måste jag slutföra identitetsverifiering.

Vad är en hemlig låga från Binance efter att gjort din kundkännedom?

En hemlig låda från Binance efter genomgången kundkännedom innehåller en minnes-NFT designad av Binance. Detta gäller exklusivt för användare från vissa länder som har slutfört identitetsverifiering för sitt Binance-konto. NFT:erna fungerar som en privilegiekrypto, som kvalificerar innehavarna för exklusiva belöningar i Binance ekosystem. Den första belöningen kommer att betalas ut till ditt konto när identitetsverifieringen har slutförts och du kan göra anspråk på den inom 14 dagar.
För närvarande kan Binance hemliga lådor efter kundkännedomsverifiering varken köpas, listas eller handlas på marknaden, eller flyttas från Binance tills vidare.

Hur gör man anspråk på min hemliga låda efter att jag genomfört min kundkännedom?

1. När du har slutfört din identitetsverifiering är du berättigad till en exklusiv belöning i form av en hemlig låda knuten till att du genomfört din kundkännedom. Du kommer att få ett e-postmeddelande som vägleder dig att hämta denna hemliga låda.
Alternativt kan du, efter att ditt konto har verifierats, gå till Binance NFT-marknadsplats och klicka på [Användarcenter][Hemlig låda] för att begära den.
2. Du kommer att se in blivande hemliga låda under [Hemliga lådor][Binance hemliga låda efter kundkännedom]. Klicka på den för att avslöja din NFT.
3. Klicka på [Öppna låda] i popup-fönstret.
4. Du kan nu se den NFT du fått.
Observera att du inte kan handla eller sälja NFT-belöningen för tillfället.
Du kan också få en kupong efter att du har slutfört din identitetsverifiering. För att lösa in kupongen, se guiden här.