Kredit-/betalkort
Kredit-/betalkortsguide

Hur man köper kryptovaluta med kredit-/betalkort

Binance
Invalid Date
Instruktionsvideo:Klicka på knappen CC för att ändra språk
Innan du kan börja handla måste du först köpa kryptovalutor. Det är därför vi har gjort saker enkelt för dig på Binance. Du kan använda ditt kredit- eller betalkort för att köpa BTC, BNB, ETH och fler kryptovalutor. Allt du behöver göra är att gå till Binance startsida och klicka på [Köp nu].
Sedan använder du rullgardinsmenyn eller sökfältet för att välja den krypto du vill köpa.
Ange beloppet du vill köpa. Du kan välja vilken valuta du vill betala med genom att klicka på valutan högst upp.
När du är klar kan du välja betalningsmetod. Du kan köpa krypto med ett kontantsaldo, ett kort eller andra alternativ.
Köpa med fiatsaldo
I vissa länder får användare köpa med ett fiatsaldo (ett kontantsaldo) och sätta in fiatvalutor i sin plånbok på Binance. Om saldot är otillräckligt kan du fylla på pengar via insättningskanalen.
Köpa krypto med ett bankkort
Men det mest populära sättet är att köpa krypto med ett bankkort.
Om det är första gången du köper kryptovalutor med ett kort måste du lägga till ett nytt kort.
Kontrollera sedan orderuppgifterna. Det totala beloppet inkluderar priset på kryptovalutan och hanteringsavgiften. Om allt ser bra ut klickar du på [bekräfta] för att fortsätta.
Observera att du kan behöva slutföra din identitetsverifiering (3DS-säkerhetcertifiering) under köpet.
När du har slutfört betalningen går din köpta kryptovaluta direkt till din Binance fiat- och spotplånbok.
Och där finns den! Så här kan du roa dig med handel på världens ledande kryptovalutabörs på ett ögonblick!