Hur man köper kryptovaluta på Binance startsida

2021-08-02 07:55
Instruktionsvideo
Innan du kan börja handla måste du först köpa kryptovalutor. Det finns ett antal sätt att köpa kryptovalutor på Binance hemsida, däribland kredit-/bankkort, kontantsaldo och P2P.
Se till att du har slutfört identitetsverifieringen innan du börjar.

Hur man köper krypto med kredit-/betalkort

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Köp nu] på startsidans banner.
2. Du kan välja att köpa krypto med olika fiatvalutor. Ange ett fiatbelopp varvid systemet automatiskt visar mängden krypto du kan få. Klicka på [Fortsätt].
3. Du kan välja önskad betalningsmetod här. För att köpa med kredit-/bankkort, klicka på [Visa/Mastercard][Fortsätt].
4. Följ instruktionerna och ange din kortinformation.
5. Ditt kort kommer att läggas till. Klicka på [Fortsätt].
6. Kontrollera betalningsuppgifterna och avgifterna och bekräfta ordern inom 1 minut, annars omberäknas mängden krypto du får baserat på det aktuella marknadspriset. Du kan klicka på [Uppdatera] för att se det nya orderbeloppet.
7. Du kommer att omdirigeras till din banks OTP-transaktionssida. Följ instruktionerna på skärmen för att verifiera betalningen. Därefter kan du se den köpta krypton i din Binance spot-plånbok direkt.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Köp nu] på startsidans banner.
2. Ange det fiatbelopp du vill utnyttja och systemet visar automatiskt hur mycket krypto du kan få. Klicka på [Fortsätt].
3. Klicka på [Kontantsaldo][Fortsätt].
Observera att om du inte har tillräckligt på kontots saldo kommer du att omdirigeras till sidan [Insättningar] för att göra en insättning.
4. Kontrollera betalningsinformationen och avgifterna och bekräfta ordern inom 1 minut, annars kan mängden krypto du kan få beräknas om baserat på det aktuella marknadspriset. Du kan klicka på [Uppdatera] för att se det nya orderbeloppet.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Köp nu] på startsidans banner.
2. Ange det fiatbelopp du vill utnyttja och systemet visar automatiskt hur mycket krypto du kan få. Klicka på [Fortsätt].
3. Välj önskad betalningsmetod under [P2P] och klicka på [Fortsätt].
4. Systemet matchar automatiskt din köporder med en säljares annons på marknaden. Du kommer att se betalningsinformationen här. Överför pengarna inom den tid som säljaren anger och klicka på [Överförd, Nästa] när du är klar.
5. Säljaren kontrollerar sedan att de har mottagit din betalning och släppt krypton till ditt konto.
För mer information om P2P-handel, besök Vanliga frågor om handel med Binance P2P.