Kom igång med P2P

Hur man lägger upp en handelsannons på Binance P2P (app)

2021-09-28 01:11
Videovägledning
Steg 1: Gå till sidan "P2P-handel" och klicka på (1) "..."-knappen högst upp till höger på P2P-handelssidan, klicka sedan på "Till annonsläge" för att växla P2P-handelssidan till annons läge och tillåta publicering av annonser.
Steg 2: (1) Klicka på "Annonser" längst ner på P2P-handelssidan, klicka på (2) "Lägg upp annons" eller klicka på (3) "+"-knappen längst upp till höger på skärmen.
Steg 3: (1) Ange annonstyp (köp eller sälj), (2) kryptotillgång och (3) fiat-valutan för annonsen och välj sedan (4) pristypen. Du kan välja antingen "Rörlig" prissättning eller "Fast" prissättning.
Läs mer om "rörliga" priser och "fasta" priser här
Steg 4: (1) Ange det totala handelsbeloppet, (2) ordergränsen och (3) lägg till högst tre betalningsmetoder för din annons. Klicka sedan på "Nästa" för att fortsätta.
Observera att köpare måste slutföra betalningen inom den angivna betalningstiden, annars annulleras ordern.
Steg 4: Du kan lägga till följande information om din annons:
  • Anmärkningar: anmärkningarna kommer att vara en referens för användare innan de lägger ordern.
  • Autosvar: meddelandet skickas automatiskt till motparten efter att denne har lagt ordern.
  • Motpartsvillkor: användare som inte uppfyller villkoren kommer inte att kunna lägga en order.
Steg 5: När du har genomgått en tvåfaktorautentisering (2FA) kommer du att publicera din annons.
När annonsen publiceras kan du redigera, placera annonsen online/offline eller stänga annonsen. Observera att du inte kan ändra en annons när du har stängt den.
Tips: Klicka på delningsknappen högst upp till höger på sidan "Annonsinformation" för att dela din annons direkt med andra användare.