Binance-alternativ

Hur handlar jag optioner i Binance-appen

2021-10-13 01:40
Du kan nu handla Binance optioner när du är på språng med Binance-appen:
Ladda ner för Android
1. Logga in på ditt Binance-konto och tryck på [Terminskontrakt][Optioner]. Observera att du bara kan handla på Binance Optioner om du har ett Binance Terminskontrakt -konto.
2. Tryck på ikonen [Överföring] i det övre högra hörnet och ange det belopp (USDT, BUSD eller BNB) som du vill överföra. Tryck på [Bekräfta överföring] så överförs pengarna från din spotplånbok till din terminsplånbok.
3. Binance optioner erbjuder tre typer av order [Köp köpoption], [Köp säljoption] och [Köp voloption]. Om du är tror på uppgång på marknaden kan du välja [Köp köpoption], om tror på en nedgång på marknaden kan du välja [Köp säljoption]. Om du vill fånga marknadens rörelse oavsett riktning kan du [Köp voloption]. För mer information om vol-optioner, läs Vanliga frågor om Vol-option (Straddle).
Du kan sedan välja utgångsdatum, från 5 minuter, 10 minuter, 30 minuter, 1 timme, 4 timmar, 8 timmar, 12 timmar och 1 dag.
Välj sedan ordertyp och ange den mängd för vilken du vill lägga en order. Tryck på [Bekräfta] för att lägga ordern.
*Målpris
Du kan välja att ange ett målpris för ditt kontrakt. Växla på knappen och ange det övre målpriset. Du kan se det beräknade resultatet direkt efter att du har angett priset.
Du kan också justera målpriset under [Positioner] efter att du lagt ordern.
4. När du har lagt ordern kan du se din position, inklusive orealiserad vinst och förlust, tid till utgång och breakeven-pris under [Positioner]. Dina optioner kommer också att visas i diagrammet.
5. Eftersom Binance optioner är optioner enligt amerikansk stil kan du avräkna optionerna till lösenpriset när som helst före utgångsdatumet. Gå till [Positioner], tryck på [Avräkna] för att realisera vinsten och förlusten på dina optioner, tryck sedan på [Bekräfta]. Om du inte löser in optionerna före utgångsdatumet kommer de automatiskt att regleras eller lösas in på utgångsdatumet.
*Att förlänga sina optioner är tillgängligt för iOS 2.21.0 och Android 1.32.0 eller senare.
Du kan välja att förlänga en positions utgångstid före dess utgångsdatum för att öka de potentiella vinstmöjligheterna. Du kan få tillgång till en rabatterad premie jämfört med att köpa en ny option till samma pris med samma utgångsdatum.
För att förlänga optionerna, tryck på [Förläng] för att välja önskad tid, och du kan se premien du behöver betala för tillägget. Tryck på [Betala för förlängning] för att bekräfta. Du kan sedan se den uppdaterade premien och tiden till utelöpandet under [Positioner] eller [Förlängningshistorik].