Kom igång med P2P

Hur säljer jag kryptovaluta på Binance P2P (app)?

2021-08-04 13:07
Du kan sälja kryptovalutor på Binance P2P-plattform, direkt och säkert! Se guiden nedan och starta din handel.
Instruktionsvideo
Steg 1
Gå först till fliken (1) "Plånböcker", klicka på (2) "P2P" och (3) "Överför" de krypto som du vill sälja till din P2P-plånbok. Om du redan har krypto i P2P-plånboken, gå till hemsidan och tryck på "P2P-handel" för att starta P2P-handel.
Steg 2
Klicka på "P2P-handel" på appens hemsida för att öppna P2P-sidan i din app. Klicka på [Sälj] högst upp på P2P-handelssidan, välj en kryptovaluta (med USDT som exempel här), välj sedan en annons och klicka på "Sälj".
Steg 3
(1) Ange den mängd du vill sälja, (2) välj en betalningsmetod och klicka på "Sälj USDT" för att lägga en order.
Steg 4
Transaktionen kommer nu att visa "Väntande betalning". Steg 5: När köparen har betalat kommer transaktionen nu att visa "Bekräfta mottagande". Se till att du faktiskt har fått betalning från köparen till betalningsappen/metoden du använde. När du har bekräftat mottagandet av pengar från köparen trycker du på "Bekräfta frisläppande" och "Bekräfta" för att släppa krypton till köparens konto. Återigen, om du inte har fått några pengar, släpp INTE krypto för att undvika ekonomiska förluster.
Obs!
Om du har några problem i transaktionsprocessen kan du kontakta köparen med hjälp av chattfönstret högst upp till höger på sidan eller klicka på "Överklagan" så hjälper kundserviceteamet dig att behandla beställningen.
Fler Binance P2P-handledningar: