Hur man växlar mellan tvärmarginalläge och isolerad marginaMode

2021-09-02 06:02
1. Gå till handelsgränssnittet för terminskontrakt och klicka på [Tvär] i det övre högra hörnet av skärmen.
2. En bekräftelseskärm visas. Välj önskat marginalläge. Klicka sedan på [Bekräfta].
Observera!
  • Ett byte av marginalläge gäller endast det valda kontraktet.
  • Tvärmarginalläge delar din marginalbalans över alla öppna positioner på samma typ av tillgångar, t.ex. om du har valt tvärmarginalläge på löpande BTCUSD delar de löpande öppna positionerna endast marginalsaldot för BTC.
3. Du kan upprepa stegen ovan för att växla mellan lägena [Tvärmarginal] och [Isolerad marginal]. Var säker på att du har valt just ditt marginalläge innan du öppnar några order eller går in i några positioner.

Viktiga anmärkningar:
  1. Alla kontrakt och positioner är som standard i läget [Tvärmarginal]
  2. Ett byte av marginalläge gäller endast det valda kontraktet
  3. Se till att du har aktiverat det valda marginalläget innan du ingår ett kontrakt eller öppnar positioner
  4. Du får inte ändra marginalläget om du har några öppna order eller positioner
  5. I tvärmarginalläge kan marginalen bara delas med samma typ av tillgång. I tvärmarginalläge kan till exempel alla BUSD i USDⓈ-M-terminsplånboken användas för alla BUSD-marginalkontrakt. Alla BTC i COIN-M-terminsplånboken kan till exempel användas för alla BTC-baserade kontrakt (inklusive löpande och leverans) i tvärmarginalläge.