Hur man väljer handelspar

2021-09-02 06:00
1. Gå till handelsgränssnittet för terminskontrakt och klicka på terminskontraktssymbolen för att öppna sökrutan.
2. Det finns två typer av terminsavtal: USDⓈ-marginalterminer och kryptomarginalterminer. Välj det etherterminskontrakt du vill ha. Om du till exempel vill byta löpande BTCUSDT-kontrakt klickar du på [USDⓈ-M]. Om du däremot vill handla löpande BTCUSD Coin-marginalkontrakt, klicka på [COIN-M].
3. Välj den kontraktssymbol du vill handla med. Du kan rangordna alla listade symboler baserat på volym eller 24-timmars prisförändring.
4. Alternativt kan du söka efter ett specifikt kryptoterminskontrakt med hjälp av sökfältet. Om du till exempel söker efter "XRP" visas alla XRP-kontrakt (kvartalsvis eller löpande) i rullgardinsmenyn.