Uttag av krypto

Hur man gör en intern överföring på Binance

2021-06-03 06:45
Med den interna överföringsfunktionen kan du skicka pengar mellan två Binance-konton. Beloppet krediteras omedelbart och du behöver inte betala några transaktionsavgifter.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok][Fiat och spot].
2. Klicka på [Uttag].
3. Välj den valuta du vill ta ut.
4. Ange sedan mottagaradressen till den andra Binance-användaren eller välj från listan i din adressbok.
5. Välj nätverk. Se till att nätverket matchar de nätverksadresser som har angetts för att undvika uttagsförluster.
6. Ange det belopp som ska överföras. Du ser då att nätverksavgiften visas på skärmen. Observera att nätverksavgiften endast debiteras för uttag till andra adresser än adresser på Binance. Om mottagaradressen är korrekt och tillhör ett Binance-konto tas det inte ut någon nätavgift. Mottagarkontot får det belopp som anges som [Ta emot belopp].
Du kan hålla muspekaren över till [i] och klicka på [Ändra] för att välja det konto som uttagsavgifterna ska återbetalas till. Det kan antingen återbetalas till uttagskontot eller mottagarens konto.
Observera också att om du väljer [Blockkedjeöverföring] kommer dina pengar att överföras till mottagarens adress via blockkedjan och du måste betala nätavgifterna för ditt uttag.
* Obs! Avgiftsbefrielsen och omedelbar överföring av medlen gäller endast när mottagaradressen tillhör ett Binance-konto. Se till att adressen är korrekt och tillhör ett Binance-konto.
Dessutom och om systemet upptäcker att du tar ut en valuta som kräver ett meddelande, är meddelandefältet också obligatoriskt. I ett sådant fall kommer du inte att kunna göra ett uttag utan att ange meddelandet. Ange rätt meddelande, annars går medlen förlorade.
7. Klicka på [Skicka] så omdirigeras du för att slutföra säkerhetsverifieringen med tvåfaktorsautentisering för denna transaktion. Dubbelkolla uttagsvalutan, belopp och adress innan du klickar på [Skicka].
8. Efter att uttaget har lyckats kan du återvända till [Plånbok][Fiat och spot][Insättningsuttagshistorik] för att kontrollera överföringsstatusen.
Observera att för en intern överföring inom Binance skapas inget TxID . Fältet TxID visas som [Intern överföring] och visar ett [Internt överförings-ID] för detta uttag. Om det finns något problem med denna transaktion kan du uppge detta ID till Binance support för hjälp.
9. Mottagaren (en annan Binance-användare) kommer omedelbart att få denna insättning. De kan hitta posten i [Transaktionshistorik] [Insättning]. Transaktionen kommer att markeras som [Intern överföring], med samma [Internöverförings-ID] i fältet TxID.