Hur man öppnar ett Binance terminskonto

2021-08-18 08:03
1. Klicka på [Derivat][Binance Terminskontrakt – översikt ] på Binance startsida.
Alternativt kan du gå till Terminshandel-gränssnittet direkt.
2. Om du redan har ett Binance-konto, klicka på [Logga in] eller klicka på [Registrera] för att skapa ett konto.
3. När du har loggat in klickar du på [Öppna konto].
4. Du kommer att omdirigeras till terminskontraktens handelsgränssnitt. Du kan ange en värvningskod för terminskontrakt från en vän (valfritt) och klicka på [Öppna nu] för att öppna ditt terminskonto.
5. Ditt framtida konto har skapats. Du kan börja handla när ditt konto har fått in medel.
Observera att du måste aktivera 2FA-verifiering innan du kan handla med Binance terminskontrakt.