Hur man löser 2FA-kodfel

2021-08-11 03:02
Om du får meddelandet "2FA-kodfel" efter att du har matat in din Google-autentiseringskod, försök med lösningarna nedan:
  • Synkronisera tiden på din mobiltelefon (för att synkronisera din Google Authenticator-app) och din dator (från vilken du försöker logga in).
  • Gå till Binance inloggningssida i inkognitoläget i Google Chrome.
  • Rensa webbläsarens cache och cookies.
  • Försök att logga in från Binance-appen istället.
Om inget av ovanstående förslag kan lösa problemet föreslår vi att du återställer din Google Authenticator. Följ instruktionerna i Hur man återställer Google-autentisering eller hur man återställer Google-autentisering i Binance-appen.