Börs för tillgångar i blockkedjor och kryptovalutor
Academy
Utbildning om blockkedjor och kryptovaluta
Mäklare
Lösningar för handelsterminaler
Charity
Välgörenhet
Cloud
Börslösningar för företag
DEX
Snabb och säker börs för decentraliserade digitala tillgångar
Labs
Inkubator för blockkedjeprojekt
Launchpad
Plattform för token-lansering
Research
Analys och rapporter av hög kvalitet
Trust Wallet
Binances officiella kryptovalutaplånbok
Köp kryptovaluta
Marknader
Grundläggande
Det lättaste sättet att handla
Klassisk
Enkelt och lättanvänt gränssnitt
Avancerad
Fullständig åtkomst till alla handelsverktyg
Marginal
Öka dina vinster med hävstångseffekt
P2P
Banköverföring och fler än 100 andra alternativ
Aktiebevis
New
Handla aktier med kryptovaluta
Handel
Skanna för att ladda ner appen för IOS & Android
Ladda ner
English
USD
Supportcenter
Vanliga frågor
Kontofunktioner
Identitetsverifiering
Hur man slutför identitetsverifiering
Binance
2021-01-18 10:02

Var kan jag få mitt konto verifierat?

Du når identitetsverifiering från [Användarcenter][Identifiering] eller nå den direkt härifrån. Du kan kontrollera din nuvarande verifieringsnivå, vilket avgör handelsgränsen för ditt Binance-konto. För att öka din gräns, slutför respektive nivå för identitetsverifiering.
Identitetsverifiering eller KYC-standarder (KYC) är utformade för att skydda ditt konto mot bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.
Baserat på din region eller valda betalningskanaler kan du behöva förbättra din identitetsverifiering för att förbättra ditt kontosäkerhet. Mer information finns i Varför behöver jag slutföra identitetsverifiering .

Hur slutför man identitetsverifiering? En steg-för-steg-guide

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Finanser][Binance tjäna].
2. Klicka på [Verifiera].
3. Här kan du se de tre verifieringsnivåerna – Grundläggande, Mellanliggande och Avancerad och deras respektive insättnings- och uttagsgränser. Gränserna varierar för olika länder. Du kan ändra land genom att klicka på knappen bredvid [Bosättningsland/region].
Klicka därefter på [Verifiera nu] för att starta.
4. Ange dina personuppgifter och klicka på [Fortsätt].
Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-dokument . Du kommer inte att kunna ändra när informationen har bekräftats.
5. Ditt konto har nu verifierats för [Grundläggande]. För att ytterligare öka dina handelsgränser, klicka på [Uppgradera till högre gränser] för att verifiera för [Mellanliggande].
6. Därefter måste du ladda upp bilder på dina ID-dokument. Välj typ av ID och det land dina dokument utfärdades. De flesta användare kan välja att verifiera med pass, ID-kort eller körkort. Se respektive alternativ som erbjuds för ditt land.
7. Följ instruktionerna för att ladda upp foton av ditt dokument. Dina foton ska tydligt visa hela ID-dokumentet.
Om du till exempel använder ett ID-kort måste du ta bilder av fram- och baksidan på det.
8. Efter att ha laddat upp dokumentfotona kommer systemet att be om en selfie. Klicka på [Upload] för att ladda upp ett befintligt foto från din dator.
9. Därefter kommer systemet att be dig att slutföra ansiktsverifieringen. Klicka på [Fortsätt] för att avsluta ansiktsverifieringen på din dator. Använd inte hattar, glasögon eller något filter, och se till att belysningen är tillräcklig.
Alternativt kan du flytta musen till [Kan du inte använda dator?] För att slutföra verifieringen i Binance-appen istället. Skanna QR-koden via Binance-appen för att slutföra ansiktsverifieringen.
10. När du har avslutat processen, ha tålamod. Binance kommer att granska dina uppgifter inom rimlig tid. När din ansökan har verifierats skickar vi ett e-postmeddelande.
  • Ange din grundläggande information och slutför fotokontrollen inom 15 minuter. Uppdatera inte webbläsaren under processen.
  • Du kan försöka slutföra identitetsverifieringsprocessen upp till tio gånger per dag. Om din ansökan har nekats tio gånger inom 24 timmar måste du vänta 24 timmar för att försöka igen.
11. För att ytterligare öka dina handelsgränser, klicka på [Verifiera nu] för att slutföra verifieringen [Avancerat].
4. Ange dina personuppgifter och klicka på [Fortsätt].
13. Ladda upp ett bevis på din adress. Det kan vara ett kontoutdrag eller en elräkning. Observera att bildstorleken inte får överstiga 5 MB. Klicka på [Bekräfta] för att skicka.
14. Du kommer att dirigeras tillbaka till [Personlig verifiering] och verifieringsstatusen visas som [Under granskning].

Vanliga frågor

I sällsynta fall, om din selfie inte matchar de ID-dokument du har angett, måste du tillhandahålla kompletterande dokument och vänta på manuell verifiering. Observera att manuell verifiering kan ta flera dagar. Binance har en omfattande identitetsverifieringstjänst för att säkerställa alla användares medel, så se till att materialet du tillhandahåller uppfyller kraven när du fyller i informationen.