Hur använder jag underkontofunktionen?

2021-04-19 03:56
1. Har jag tillgång till funktionen med underkonton?
För användare av företagskonton och VIP1 (eller högre) personliga kontoanvändare kommer funktionen underkonto att aktiveras efter att de har slutfört 2FA-verifieringen.
2. Vad kan jag göra på huvudkontot?
Kontohantering
Du kan klicka på knappen [Skapa underkonto] för att skapa underkonton.
Observera att antalet underkonton kommer att få samma VIP-nivå som huvudkontot:
Typ
VIP 1
VIP 2
VIP 3
VIP 4
VIP 5
VIP 6
VIP 7
VIP 8
VIP 9
Spot
20
30
40
50
60
70
80
100
200
Marginal
10
10
10
10
10
10
10
10
10
Terminer
20
30
40
50
60
70
80
100
200
Hävstångstoken
20
30
40
50
60
70
80
100
200
När du skapar ett underkonto måste du fylla i en e-postadress och ett lösenord. Ett bekräftelsemejl skickas till den adressen för att bekräfta aktiveringen av underkontot.
Du kan välja att spärra eller låsa upp alla funktioner för enskilda underkonton när som helst och när det behövs. Du kan också ändra lösenordet för underkontot direkt från ditt huvudkonto.
Kapitalförvaltning
Du kan kontrollera saldot på huvudkontot och alla underkonton, antingen i värdet på BTC eller USD. Klicka helt enkelt på [Överför] för att överföra tillgångarna mellan huvudkontot och underkontona direkt utan några avgifter.
Orderhantering
Du kan kontrollera [Öppna order], [Orderhistorik] och [Handelshistorik] för alla dina underkonton. Du kan också filtrera historiken efter datum och handelspar.
Överföringshistorik
Du kan kontrollera överföringshistoriken för alla konton genom att välja [Överför från] eller [Överför till].
Inloggningshistorik
Du kan kontrollera underkontonas inloggningshistorik utifrån datum, IP-adress och ort.
3. Vad kan jag göra med underkonton?
Första gången du loggar in blir du ombedd att knyta det kontot till en 2FA-metod (2-faktorsautentisering). Du kan kontrollera enhetens inloggningshistorik och utdelningshistorik för kryptovalutor för enskilda underkonton, och du kan också skapa en API-nyckel för att påbörja API-handel.
4. Kommer alla underkonton att ha samma rabatt på handelsavgiften som huvudkontot?
Din VIP-nivå och motsvarande rabatter kommer att fastställas genom den sammanlagda handelsvolymen för alla underkonton och huvudkontot, så att du kan handla med ännu fler gynnsamma avgifter.
5. Hur beräknar jag hänvisningsbonusen vid handel på underkontot?
Handelsvolymen för alla underkonton kommer att räknas in i huvudkontot och hänvisningsbonusen för underkontot kommer att återbetalas till hänvisaren till huvudkontot.
6. Har mitt underkonto samma API-ordergräns?
Ja, API-beställningsgränsen för var och en av underkontona är densamma som för huvudkontot:
  • 50 order per 10 sekunder
  • 160 000 order per dygn