Hur man vitlistar Binance e-post

2021-07-08 01:46
Om du upptäcker att din e-postleverantör lägger Binance e-postmeddelanden i skräppostmappen kan du följa instruktionerna nedan för att vitlista Binance e-postadresser.

Outlook

1. Logga in till din Outlook-e-post och gå till [Inställningar][Visa alla Outlook-inställningar]
2. Klicka på [E-post][Skräppost]. Du ser [Säkra avsändare och domäner].
3. Klicka på [Lägg till] för att lägga till de officiella Binance-e-postadresserna i listan. Detta kan säkerställa att Outlook inte flyttar Binance e-postmeddelanden till skräppostmappen. Klicka på [Spara] för att spara inställningarna.
Adresser till vitlistan:

Gmail

1. Logga in på ditt Gmail-konto och gå till [Inställningar][Se alla inställningar].
2. Gå till fliken [Filter och blockerade adresser]. Klicka på [Skapa ett nytt filter].
3. Kopiera och klistra in Binance officiella e-postadresser i fältet [Från] och klicka på [Skapa filter]
Adresser till vitlistan:
4. Markera rutan bredvid [Lägg den aldrig i skräpposten] och klicka på [Skapa filter]