Hur du återställer ditt lösenord för ditt Binance-konto

2021-07-14 08:28
Du kan återställa lösenordet till ditt konto på Binance webbplats eller i appen. Observera att av säkerhetsskäl kommer uttag från ditt konto att stängas av i 24 timmar efter en lösenordsåterställning.
1. Gå till Binance.com och klicka på [Logga in]
Om du använder appen klickar du på [Logga in/Registrera].

2. Klicka på [Glömt lösenord?] på inloggningssidan.
3. Klicka på [Fortsätt]. Observera att av säkerhetsskäl kommer uttag från ditt konto att spärras i 24 timmar efter en lösenordsåterställning.
4. Ange ditt kontos e-postadress eller mobilnummer och klicka på [Nästa].
5. Slutför säkerhetsverifieringspusslet.
6. Ange verifieringskoden du fick i e-posten eller via sms, klicka på [Nästa] för att fortsätta.
Anmärkningar
  • Om ditt konto är registrerat med ett e-postmeddelande och du har aktiverat SMS-2FA kan du återställa lösenordet via ditt mobilnummer.
  • Om ditt konto är registrerat med ett mobilnummer och du har aktiverat e-post-2FA kan du återställa inloggningslösenordet via e-posten.
7. Ange ditt nya lösenord och klicka på [Nästa].
8. Lösenordet har återställts. Använd det nya lösenordet för att logga in på kontot.