Börs för tillgångar i blockkedjor och kryptovalutor
Academy
Utbildning om blockkedjor och kryptovaluta
Mäklare
Lösningar för handelsterminaler
Charity
Välgörenhet
Cloud
Börslösningar för företag
DEX
Snabb och säker börs för decentraliserade digitala tillgångar
Labs
Inkubator för blockkedjeprojekt
Launchpad
Plattform för token-lansering
Research
Analys och rapporter av hög kvalitet
Trust Wallet
Binances officiella kryptovalutaplånbok
Köp kryptovaluta
Marknader
Grundläggande
Det lättaste sättet att handla
Klassisk
Enkelt och lättanvänt gränssnitt
Avancerad
Fullständig åtkomst till alla handelsverktyg
Marginal
Öka dina vinster med hävstångseffekt
P2P
Banköverföring och fler än 100 andra alternativ
Aktiebevis
New
Handla aktier med kryptovaluta
Handel
Skanna för att ladda ner appen för IOS & Android
Ladda ner
English
USD
Supportcenter
Vanliga frågor
Finans
Binance Earn
Om DOT-valvet
Binance
Invalid Date
Hur röstar jag från DOT-valvet och hur få röstningsbelöning för farming?
Logga först in på ditt Binance-konto. Hitta sedan fliken [Ekonomi] högst upp. Gå till [Binance Tjäna] och välj sedan [Insatser] – [DOT supervalv].
Här kan du se DOT-valvet med en beräknad årlig procentuell avkastning (beräknad årsavkastning i %), röststyrka och Launchpool-belöningar.
Klicka på [Insats] för att komma till insatsens dialogruta. Systemet visar automatiskt referensen för årsavkastning i % (APY). Anmärkning: APY justeras dynamiskt dagligen baserat på insättningen på kedjan. När du har satsat DOT framgångsrikt kan du inte ta ut, handla och lösa in DOT i förväg. Därefter, 24 timmar innan Polkadots slot-auktions officiella start, återförs insatta DOT automatiskt till ditt spotkonto. Och Polkadot-teamet bestämmer starttiden för Polkadots slot-auktion, bindningstiden kan överstiga en månad eller till och med 3 månader.
"Tillgängligt belopp" visar det tillgängliga saldot i din plånbok som du kan använda för att satsa på DOT-valv. Om ditt saldo är lägre än 0 kommer du inte att kunna satsa.
Om du bekräftar din insats, kommer DOT:s bundna inkomster att börja tjäna ränta nästa dag och belöningarna kommer att fördelas 24 timmar efter att ränteackumuleringen börjat. Under bindningsperioden kan du inte ta ut, handla eller lösa in i förväg.
Efter att ha bekräftat ovanstående information klickar du på de tre kryssrutorna nedan och efter att du har bekräftat och godkänt klickar du på [DOT-insats] varvid insatsbeloppet dras från ditt spotkonto.
Efter att du gjord insatser på DOT har du dubblerat spotplånbokens rösträtt. Nu kan du bläddra ner till botten av sidan för att se olika projekt och rösta på dem.
När du har bekräftat de projekt du stöder klickar du på [Rösta]. Du har två röstvägar:
  • Om du satsar på DOT:s supervalv är 1 DOT = 2 röster. Ange antalet röster, bekräfta och klicka på kryssrutorna och klicka på [Rösta]
  • Från din spotplånbok: rulla ner till omröstningssidan och rösta direkt från spotplånboken. 1 DOT = 1 röst. Ange antalet röster, bekräfta avtalen, klicka i kryssrutorna och klicka på [Rösta].
Vanliga frågor:
Vad är röstskillnaden mellan DOT-token i DOT-valvet och token i spotplånboken?
DOT-token som placeras i DOT-valvet får dubbelt så mycket röster som token i spotplånboken. För token som är bundna i DOT-valvet motsvarar 1 DOT 2 röster. Användare kan välja att få rösträtt från sin spotplånbok till en kvot av 1 röst för 1 DOT.
Vad är den angivna bindningstiden för insatta DOT-token?
  • Om dina DOT är lagrade i DOT-valvet, returneras dessa token automatiskt till användarnas spotkonton 24 timmar innan Polkadots Parachain-slot-auktion officiellt startar.
  • Om dina DOT lagras i spotplånboken och sedan används för insättning, återförs alla satsade DOT automatiskt till användarnas spotkonton inom 24 timmar efter att varje omröstningsrunda är klar.
Kan jag lösa in mina insatta DOT i förväg?
DOT kan inte lösas in i förväg under bindningstiden. Var uppmärksam på risken för valutakursförändringar.
Hur kommer belöningarna att betalas ut?
När användare har röstat kommer motsvarande projekts dagliga belöningar att delas ut efter röstningsgraden. Röstningsbelöningar fördelas varje timme och du måste göra anspråk manuellt.
Kan jag rösta på flera projekt samtidigt?
Ja, det kan du.
Vad är bonusbelöningspoolen för något?
Projekten som deltar i denna omröstnings- och alstringsaktivitet ger en viss andel belöningar och läggs i bonusbelöningspoolen. Användare som röstar på det första projektet i varje period kan dela på incitamenten i bonusbelöningspoolen.