Guide för insättning/uttag

Hur återställer jag mina BEP-20-token om jag av misstag skickade dem till icke-BSC-kompatibla plånböcker?

Binance
2021-05-20 06:06
BEP-20 är en tokenstandard i Binance Smart Chain (BSC) som utökar ERC-20, den vanligaste Ethereum-token-standarden. Användare kan skapa en inbyggd tillgång som en BEP-20-token eller till och med peg-tokens från andra blockkedjor för att göra dem användbara i Binance Smart Chain. Dessa kallas "Peggy"-mynt, som i huvudsak är BEP-20-versioner av andra kryptotillgångar.
Om en användare skickar BEP-20-tokens till andra handelsplattformar via nätverk som inte stöds, kan tillgångarna inte hämtas. Vi rekommenderar starkt att du läser Vanliga frågor om [Hur man sätter in/tar ut kryptovaluta] först innan du gör någon överföring.
Om du av misstag skickat BEP-20-tokens till en plånbok som inte stöds, kan du återvinna tillgångarna genom att lägga till ett Smart Chain-nätverk i den plånboken eller sätta in BEP-20-tokens i en annan plånbok som är kompatibel med Binance smarta kedja.
* Att hålla dina privata nycklar och seed-fraser säkra är av yttersta vikt. Om de blir stulna eller går förlorade kan dina tillgångar inte återvinnas.
Följ instruktionerna nedan för att återvinna dina tillgångar:
1. Anslut din plånbok till Binance Smart Chain
Om du använder en MetaMask-plånbok följer du stegen i den här artikeln för att konfigurera din plånbok. När du har lagt till Binance Smart Chain-nätverk manuellt byter du bara anslutningen till BSC så kan du se dina BEP-20-tokens.
2. Återvinn BEP-20-tokens i din plånbok till en BSC-kompatibel plånbok
Du kan återställa BEP-20-tokens i din ursprungliga plånbok och sedan skapa en ny BSC-kompatibel plånbok för att sätta in dina BEP-20-tokens. BSC-kompatibla plånböcker inkluderar Binance Chain Wallet, Trust Wallet, etc.
Vi använder Binance plånbok (tillägg) som ett exempel:
Steg 1: Ladda ner och installera webbläsartillägget för Binance Chain-plånbok i Chrome eller Firefox
Steg 2.1: Återställ ditt konto med seed-frasen.
Om du redan äger ett Binance Chain-plånbokskonto klickar du på [Jag har en plånbok]. Ange din seed-fras och ett nytt lösenord för att återställa det.
Steg 2.2: Eller skapa ett Binance Chain-plånbokskonto och importera din privata nyckel.
Du kan också skapa en ny Binance Chain-plånbok för att sätta in dina BEP-20-tokens. Klicka på [Jag äger inte en plånbok] för att skapa en ny plånbok.
Gå tillbaka till din ursprungliga plånbok och kopiera relevant privat nyckel. Du kan nu sätta in dina BEP-20-tokens på Binance Chain-plånbok genom att klicka på [Importera], klistra in din kopierade privata nyckel och välja [Binance Smart Chain-nätverk]. Du kommer att se dina BEP-20-tokens i plånboken omedelbart.
Observera att uttag av tillgångar på Binance smartkedja eller Binance kedja medför gasavgifter som debiteras i BNB, kedjans ursprungliga token. Därför måste du ha en liten mängd BNB i din plånbok för att slutföra transaktionen.
För mer information om blockkedja och kryptovalutor, se länkarna nedan:
  • Varför har jag inte fått mitt uttag?