Binance Pay

Binance marknadsplats

2021-08-29 12:09

Vad är Binance marknadsplats?

Med Binance marknadsplats tar vi din favoritverksamhet direkt till din Binance-app. Öppna Binance marknadsplats med ditt Binance-konto och gör kryptovalutabetalningar med Binance Pay. Att spendera krypto blev nu mycket enklare.

Vilka appar/företag är för närvarande tillgängliga på marknadsplatsen?

På Binance marknadsplats kan du för närvarande boka hotell med kryptovalutor, skapa och skicka presentkort, delta i Launchpad eller tjäna belöningar med flytande byte. Mer kommer snart.

Hur får man tillgång till Binance marknadsplats?

instruktionsvideo
1. Öppna Binance-appen. På startsidan skrollar du nedåt för att komma till [Marknadsplats].
Se till att appen är uppdaterad till den senaste versionen (iOS 2.32.0 eller Android 1.43.0).
2. Klicka på [Hotell].
3. Du kommer att omdirigeras till Travala. Sök och boka dina favorithotell med Binance Betala.

Hur slutför du betalningarna via Binance Betala?

Du kan använda alternativet "Logga in med Binance" för att skapa ett konto i handlarappen och slutföra betalningarna i krypto med Binance Betala.