Kom igång med P2P

Hur använder jag P2P Express-zonen för att köpa krypto/sälja krypto på mobil APP?

Binance
2021-08-11 01:28
Med Binance P2P Express-läge kan användare direkt lägga en order genom att ange fiat- eller kryptobeloppet och den föredragna betalningsmetoden. Order matchas baserat på det bästa kryptopriset som gäller på P2P-marknaderna.
1. När du har gått in på P2P-sidan väljer du "EXPRESS" i det övre vänstra hörnet av appsidan.
2. Klicka på "KÖP" eller "SÄLJ" och fyll sedan i den fiat- eller kryptomängd du vill handla med.
3. Efter att du har klickat på ”Köp med 0 avgift” eller ”Sälj med 0 avgift” skapar systemet automatiskt en order som matchar dina krav. Order matchas baserat på det bästa kryptopriset som gäller på P2P-marknaderna.
Obs! För att använda Binance P2P Express-läge måste användarna klara identitetsverifiering (KYC) med bostadsinformation i Indien, Hongkong och Vietnam.