Hur man köper NFT:er med Binance Betala på Binance NFT-marknadsplats

2022-05-09 06:52
För att förbättra användarupplevelsen och öka transaktionssäkerheten har Binance introducerade NFT-tjänsten Binance Betala utöver befintliga köpmetoder, för användare att köpa NFT:er och hemliga lådor med till fasta priser på Binance NFT-marknadsplats.
För att lära dig hur man köper en NFT på Binance NFT-marknadsplats, se Hur man köper en NFT på Binance NFT-marknadsplats.

Hur betalar man för ett NFT-köp till fast pris med Binance Betala?

1. Logga in på ditt Binance-konto på Binance NFT-marknadsplats. Hitta den NFT du vill köpa och klicka på [Köp nu].
2. Välj antingen [Spotplånbok] eller [Finansieringsplånbok] för betalningen. Klicka på [Bekräfta].
3. Om du inte har den krypto som krävs för att köpa föremålet kan du konvertera andra kryptovalutor i din finansieringsplånbok eller spotplånbok för betalning. Markera helt enkelt rutan bredvid [Använd olika valutor för att betala] och klicka på [Bekräfta].
Om du begär en återbetalning kommer du att få tillbaka pengarna i den konverterade valutan du använde för att betala för varan.Du konverterade till exempel ETH till BNB för betalning. Din återbetalning kommer att ske i BNB.
4. Om du inte har tillräckligt med saldo i dina plånböcker kan du fylla på genom att klicka på [Köp/sätt in].

Vanliga frågor

1. Varför fick jag ingen återbetalning i min ursprungliga valuta?
Om du har begärt en återbetalning kommer du att få tillbaka pengarna i den konverterade valutan du använde för att betala för produkten. Du konverterade till exempel ETH till BNB för betalning. Din återbetalning kommer att ske i BNB.
2. Varför är den här funktionen inte tillgänglig i mitt land?
Vissa funktioner i Binance Betala kanske inte är tillgängliga i ditt land på grund av juridiska begränsningar. Se Vad är Binance Betala? för mer information.