Din guide till justering av positionsgräns

2021-11-17 04:04
Binance Terminskontrakt har lanserat ett självjusteringsverktyg för terminspositionsgräns. Du kan gå till positionsgränssidan för att öka eller minska din positionsgräns.

Vad är en positionsgräns?

För att upprätthålla systemsäkerhet och stabilitet ställer vårt system in en maxposition för olika hävstångseffekter.
När du till exempel handlar BNBUSDT och väljer 20x, är maxpositionen du kan inneha 250 000 USDT. Högre hävstång leder till ett lägre maxläge och vice versa.

Var kan jag justera positionsgränsen?

Du kan justera den under [Inställning][Öka Positionsgräns].
Alternativt kan du nå den under [Hävstång][Justera marginal][Öka positionsgräns].
Du kan också nå den under [Handelsregler][Hävstång och marginal][Förstora positionsgräns].
För appanvändare, tryck på [Terminskontrakt][Inställningar] – [Positionsgränsjustering].

Hur justerar jag min positionsgräns?

Steg 1: Kontrollera ditt maximala positionsökningsförhållande
Din maximala positionsgräns baseras på en handelspoäng som genereras från ditt tidigare handelsbeteende. Om din maximala positionsgränskvot till exempel är 50 procent, betyder det att du kan öppna 150 procent av standardpositionen efter att ha ökat din positionsgräns.
Steg 2: Justera positionsgränsen
Klicka på [Öka] och välj den symbol du vill justera. Klicka på [Bekräfta]. Din positionsgränshöjning träder i kraft omedelbart. Observera att du måste justera varje symbol manuellt separat.
Steg 3: Kontrollera Min justering
För att se dina positionsgränsdetaljer, gå till [Positionsgränsjusteringsdata][Min justering]
Observera att efter att ha gjort justeringen kan den maximala hävstången endast ställas in på 20x.

Hur beräknar jag min kvoten för min maximala positionsgränsökning?

Systemet kommer att automatiskt utvärdera din handelsrisk och generera ett heltäckande resultat baserat på tidigare handelsvolym, ordervolym från maker, hävstång och öppet intresse. Din maximala justerbara kvot kommer att baseras på poängen du får. Du kan kontrollera positionsgränsjusteringssidan den första dagen i varje månad. Förhållandet kommer att ändras automatiskt enligt din handelspoäng.

Avgiftsschema för positionsgränshöjning

Avgifterna för att öka positionsgränsen är 20 USDT/månad för USDT löpande handelspar och 10 USDT/månad för BUSD handelspar. När höjningen av positionsgränsen har bekräftats kommer avgiften automatiskt att dras från din USDⓈ-M-plånbok den första dagen i varje månad. Avgiften för den första månaden kommer att beräknas proportionellt utifrån månadens återstående dagar och dras omedelbart. Om du avbryter tjänsten samma månad får du ingen rabatt på din avgift.
Om du till exempel ökar BNBUSDT-positionsgränsen den 10 november kommer 20/30*20 = 13,3 USDT att avdragas den 10 november. Om det inte sker någon minskning före den 1 december kommer 20 USDT att avdragas den 1 december.

Hur avbryter jag positionsgränsjusteringar?

För vanliga VIP 3-användare, gå till sidan för justering av positionsgräns.
För VIP 4- till VIP 9-användare, gå till sidan för justering av positionsgräns
Observera att om du inte använder den ökade positionen inom 15 dagar kommer positionsgränsen automatiskt att reduceras till sin ursprungliga storlek.

Hur justerar jag positionsgränsen för underkonton?

För att justera positionsgränsen för ditt underkonto, gå till sidan för positionsgränsjustering. Du kan välja vilket som helst av de associerade underkontona (inklusive virtuella konton) genom att helt enkelt rulla ner genom menyn [Välj konto].

Lista över symboler som stöds

Alla löpande symboler med USDT-marginaler stöds, förutom BTTUSDT.