Hur man ändrar kontots e-post

2021-07-22 07:14
Om du vill ändra e-postmeddelandet som är knutet till ditt Binance-konto, följ steg-för-steg-guiden nedan.
När du har loggat in på ditt Binance-konto klickar du på [Profil][Säkerhet].
Klicka på [Ändra] bredvid [e-postadress]. Du kan också nå den direkt härifrån.
För att ändra din registrerade e-postadress måste du ha aktiverat Google-autentisering och SMS-autentisering (2FA) .
Observera att efter en ändring av e-postadressen kommer uttag från ditt konto att inaktiveras i 48 timmar av säkerhetsskäl.
Klicka på [Nästa] om du vill fortsätta.

Om du kan komma åt din ursprungliga e-postadress:

1. Du måste verifiera din ursprungliga e-postadress. Klicka på [Klicka för att få kod] och ange koden som skickas till din e-post.
2. Ange den nya e-postadressen och lösenord. Observera att den nya e-postadressen inte bör registreras på några Binance-konton.
3. Du måste verifiera den nya e-postadressen. Klicka på [Klicka för att få kod] och ange koden som skickas till din e-post.
Du måste också verifiera den här åtgärden genom 2FA-verifiering.
4. E-postadressen har ändrats. Logga in med den nya e-postadressen.
1. Klicka på [Säkerhetsverifiering ej tillgänglig?].
2. Markera rutan bredvid e-postadressen och klicka på [Bekräfta återställning]. Du kommer sedan att uppmanas att ange verifieringskoden från dina andra tillgängliga 2FA-enheter för att bekräfta.
*Observera att dina uttag kan inaktiveras i 48 timmar baserat på detaljerna i din begäran.
3. Ange den nya e-postadressen. Observera att den nya e-postadressen inte bör registreras på några Binance-konton.
Klicka på [Skicka kod] och ange koden som skickas till den nya e-posten. Klicka på [Återställ nu].
4. När du har slutfört verifieringen kan du bli ombedd att svara på säkerhetsfrågor och/eller slutföra ansiktsverifiering för att ytterligare bekräfta din identitet baserat på kontots identitetsverifieringsnivå.
Klicka på [Börja svara på frågor] och följ instruktionerna för att slutföra.
5. Om ditt konto redan har slutfört den mellanliggande verifieringen tidigare måste du slutföra en ansiktsverifiering. Öppna Binance-appen och skanna QR-koden för att slutföra på din mobil, eller klicka på [Använd dator för att göra verifiering] på datorn.
6. Använd inte hattar, glasögon och inte heller filter under ansiktsverifieringsprocessen. Se även till att belysningen är tillräcklig. Klicka på [Fortsätt] när du är redo.
7. När du väl har verifierat kan du stänga Binance-appen och klicka på [Jag har slutfört detta på min telefon] på din dator.

8. Din säkerhetsbegäran har skickats. Vänta så granskar vi den så snart som möjligt.
1. Ange e-postadress och lösenord till ditt konto och klicka sedan på [Logga in].
2. Klicka på [Säkerhetsverifiering ej tillgänglig?].
3. Markera rutan bredvid [(din e-postadress) är inte tillgänglig och jag vill ändra min e-postadress.]och klicka på [Bekräfta återställning].
Du kan också återställa dina säkerhetsverifieringsenheter här, till exempel Google-/SMS-verifiering, om de inte är tillgängliga.
4. Ange den nya e-postadressen. Observera att den nya e-postadressen inte bör registreras på några Binance-konton.
Klicka på [Skicka kod] och ange koden som skickas till den nya e-posten. Klicka på [Återställ nu].
4. När du har slutfört verifieringen kan du bli ombedd att svara på säkerhetsfrågor och/eller slutföra ansiktsverifiering för att ytterligare bekräfta din identitet baserat på ditt kontos identitetsverifieringsnivå.
Klicka på [Börja svara på frågor] och följ instruktionerna för att slutföra.
6. 5. Om ditt konto redan har slutfört mellanliggande verifiering tidigare måste du slutföra en ansiktsverifiering. Öppna din Binance-app och skanna QR-koden för att slutföra på din mobil, eller klicka på [Använd dator för att göra verifiering] på din dator.
7. Använd inte hattar, glasögon eller använd filter under ansiktsverifieringsprocessen. Se även till att belysningen är tillräcklig. Klicka på [Fortsätt] när du är redo.
8. När du väl har bekräftat kan du stänga Binance-appen och klicka på [Jag har slutfört detta på min telefon] på datorn.

9. Din säkerhetsbegäran har skickats. Vänta så granskar vi den så snart som möjligt.