Varför kan jag inte ta emot SMS-verifieringskoder?

2021-08-18 08:14
Binance förbättrar kontinuerligt vår SMS-autentiseringstäckning för att förbättra för användarna. Det finns dock vissa länder och områden som för närvarande inte stöds.
Om du inte kan aktivera SMS-autentisering, se vår globala SMS-täckningslista för att kontrollera om ditt område omfattas. Om ditt område inte omfattas av listan, använd Google Authentication som din primära tvåfaktorsautentisering istället. Du kan hänvisa till följande guide: Så här aktiverar du Google Authentication (2FA).
Om du har aktiverat SMS-autentisering eller om du för närvarande är bosatt i ett land eller område som finns i vår globala SMS-täckningslista, men du fortfarande inte kan ta emot SMS-koder, gör följande:
  • Se till att din mobiltelefon har en bra nätverkssignal.
  • Inaktivera dina antivirus- och/eller brandväggs- och/eller samtalsblockeringsappar på din mobiltelefon som eventuellt kan blockera vårt SMS-kodnummer.
  • Starta om mobiltelefonen.
  • Prova röstverifiering istället.
  • Återställ SMS-autentisering, se här.