Uttag av krypto

Kryptoinsättning/uttag
Guide för insättning/uttag
Kryptoinsättning
Uttag av krypto
VIP

Varför har inte mitt uttag kommit?

2021-02-22 05:25
1. Jag har gjort ett uttag från Binance till en annan börs/plånbok, men jag har inte fått mina pengar än. Varför?
Att överföra pengar från ditt Binance-konto till en annan börs eller plånbok innebär tre steg:
  • Uttagsbegäran på Binance
  • Nätverksbekräftelse på blockkedjan
  • Insättning på motsvarande plattform
Normalt genereras ett TxID (transaktions-ID) inom 30–60 minuter, vilket indikerar att Binance har sänt uttagstransaktionen.
Det kan dock fortfarande ta lite tid innan den specifika transaktionen bekräftas och ännu längre innan medlen slutligen sätts in på målplånboken. Antalet nödvändiga "nätverksbekräftelser" varierar för olika blockkedjor.
Ett exempel:
  • Alice bestämmer sig för att ta ut två bitcoin från Binance till sin personliga plånbok. När hon har bekräftat begäran måste hon vänta tills Binance skapar och sänder transaktionen.
  • Så snart transaktionen har skapats kommer Alice att kunna se TxID (transaktions-ID) på sin Binance-plånbokssida. Vid denna tidpunkt kommer transaktionen att pågå (obekräftad) och 2 bitcoin spärras tillfälligt.
  • Om allt går som det ska kommer transaktionen att bekräftas av nätverket och Alice kommer att få bitcoin i sin personliga plånbok efter två nätverksbekräftelser.
  • I det här exemplet var hon tvungen att vänta på två nätverksbekräftelser tills insättningen syntes i plånboken, men det nödvändiga antalet bekräftelser varierar beroende på plånbok och börs.
På grund av eventuell trängsel i nätverket kan det bli en betydande försening i behandlingen av transaktionen. Du kan använda transaktions-ID (TxID) för att leta upp statusen för överföringen av dina tillgångar med hjälp av en blockkedjeutforskare.
Obs!
  • Vänta tills bekräftelseprocessen är klar ifall blockkedjeutforskaren visar att transaktionen inte är bekräftad. Detta varierar beroende på blockkedjenätverk.
  • Om blockkedjeutforskaren visar att transaktionen redan är bekräftad betyder det att dina pengar har skickats ut och vi kan inte ge ytterligare hjälp i denna fråga. Du måste kontakta ägaren till/supportteamet hos måladressen för att söka ytterligare hjälp.
  • Om TxID inte har skapats sex timmar efter att du har klickat på bekräftelseknappen från e-postmeddelandet, kontakta vår kundsupport för hjälp och bifoga en skärmdump på uttagshistoriken för den relevanta transaktionen. Se till att du har tillhandahållit ovanstående detaljerade information så att kundtjänsten kan hjälpa dig i tid.
2. Hur kontrollerar jag transaktionsstatusen i blockkedjan?
Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok][Översikt][Transaktionshistorik] för att visa kryptovalutauttaget.
Om [Status] visar att transaktionen "Bearbetas", vänta tills bekräftelseprocessen är klar.
Om [Status] visar att transaktionen är "Slutförd" kan du klicka på [TxID] för att kontrollera transaktionsuppgifterna.