Binance användarvillkor

Notering av ett mynt på Binance.com

2021-03-29 05:28
För att få ditt mynt noterat på Binance.com, följ instruktionerna nedan för att skicka ansökan om notering.
1. Besök applikationssidan och fyll i grundinformationen om ditt projekt. Klicka på [Nästa] för att fortsätta.
2. Följ länken för att komplettera med ytterligare information som krävs i Binance Noterings-ansökningsformulär.
När du har laddat upp all information markerar du rutan ovan och klickar på [Nästa] för att skicka in ansökan.
* Obs! Binance tar emot ett stort antal ansökningar och en listning måste genomgå en noggrann granskningsprocess. Så var beredd på en viss väntan efter att du har skickat in ansökan.