Avgiftsstruktur på Binance

2021-03-22 02:17

Insättningsavgifter

• Kostnadsfritt. Det finns inga avgifter för kryptoinsättningar.

Transaktionsavgifter

• Om du inte använder BNB (Binance Coin) för att betala dina handelsavgifter kommer varje handel att ha en standardavgift på 0,1 procent.
  • Att använda BNB för transaktionsavgifter ger en rabatt på handelsavgiften. Som standard, om du har BNB på ditt konto, kommer dina handelsavgifter automatiskt att dras från ditt BNB-saldo. (Se Hur man använder BNB för att betala för avgifter och få 25 % rabatt)
  • Gå till Avgiftsschema att kontrollera avgifterna för handelsnivån på ditt konto samt annan information.
  • För marginalhandelsavgifter och data, se Marginaldata.
  • För handelsavgifter och uppgifter om terminskontrakt, se Avgiftsstruktur och avgiftsberäkningar för Binance terminskontrakt.

Uttagsavgifter

• Våra uttagsavgifter är dynamiska och justeras automatiskt baserat på marknadens status.
  • För aktuella uttagsavgifter, se Avgiftsschema