Banköverföring

Hur tar jag ut USD via SWIFT

2021-09-15 05:33
videohandledning
Du kan följa instruktionerna nedan för hur du tar ut USD från Binance via SWIFT:
1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Plånbok][Fiat och spot].
2. Klicka på [Uttag].
3. Under fliken [Fiat] väljer du [USD][Banköverföring (SWIFT)] och anger uttagsbeloppet. Klicka på [Fortsätt] för att skapa en begäran om uttag.
4. Ange kontouppgifterna (Ditt namn fylls i automatiskt i [Mottagarens namn]).
5. Kontrollera uppgifterna och bekräfta uttag.
När du har bekräftat återstår det att vänta. Det kan ta upp till fyra arbetsdagar innan ditt uttag når ditt bankkonto.
Mer information om SWIFT-överföring finns på:
  • Hur man sätter in USD via SWIFT
  • Vanliga frågor om insättning och uttag av USD via SWIFT