Hur man låser upp sitt konto

Binance
Invalid Date
För att låsa upp ditt konto måste du skicka in en video till kundtjänstteamet för att verifiera din begäran.

1. Vad ska ingå i videon?

1.1 Sitt framför kameran. Du måste visa ditt ansikte tydligt och hålla upp informationssidan på din ID-handling
1.2 Säg något inför kameran för att verifiera din identitet, till exempel:
”.Idag är det den DD-MM-ÅÅÅÅ och jag ansöker om att låsa upp mitt konto. Jag bekräftar att det är jag som utför åtgärden och jag kontaktar Binance kundtjänst för att låsa upp mitt Binance-konto XXXXX@XXXXX.com”.
1.3 Skicka in videon tillsammans med bilden av det ID-kort/körkort/pass som du visade i videon. Sätt inte vattenstämplar på dina videor och redigera dem inte heller.
Observera att du bör inkludera:
  • Dagens datum
  • Din begäran
  • En tydlig bekräftelse på att du godkänner denna aktivitet
  • Ett uttalande om ditt syfte
  • E-postadressen knuten till ditt Binance-konto.
För mer information, se denna handledning:
videohandledning

2. Svara på säkerhetsfrågor  (valfritt)

Vissa användare kan behöva svara på säkerhetsfrågor om:
  • Kontoregistreringsdatum
  • Kontoregistrerings-IP
Om du kan tillhandahålla ovanstående information samtidigt kan det hjälpa oss att bekräfta din identitet och påskynda granskningsprocessen. Du hittar den i registreringsmejlet med ämnesraden ”[Binance] Bekräfta din registrering från XXX (IP-adress) - XXX (datum)”.
Kopiera informationen och skicka den till kundtjänst.