Binance Square
LIVE
LIVE
airdropsniper
Hausse
--・965 views
🚹 Free RDNT Tokens Giveaway💰💰 Binance is giving away Free RDNT Tokens if you win a quiz, no investment needed‌‌ 🌐Open the Binance app > Pro > Menu > More Services > Gift & Campaign > Learn & Earn. 🌐Tap on the “Start Learning” button on the ongoing activity and tap on “Start Quiz” after you’ve finished the course. This guide contains the Binance Learn and Earn Radiant (RDNT) quiz answers to get a 3 RDNT principal reward for free (10% APR). Below are the answers for the quiz. Show your love in the comments 💬 đŸ”„ 👉1) What is the primary goal of decentralized finance (DeFi) money markets like Radiant Capital? Answer: To revolutionize asset transfer and accumulation globally. 👉2)What is the nature of RDNT in Radiant Capital’s ecosystem? Answer: An Omnichain Fungible Token. 👉3)What percentage of protocol fees are returned to Radiant’s users? Answer: 85%. 👉4)What is required for a user to receive RDNT emissions in Radiant’s platform? Answer: The user’s dLP value must stay above 5% of their deposits in Radiant’s lending markets. 👉5)What are the benefits of dLPs in Radiant’s ecosystem? Answer: Receive RDNT emissions, protocol fees, and governance power. 👉6)What notable feature did Radiant introduce with its V2 launch? Answer: Omnichain functionality. 👉7)What is the purpose of Radiant’s Dynamic Liquidity (dLP) staking mechanism? Answer: To align user incentives with the protocol’s sustainability. 👉8)Which blockcahin does Radiant V2 currently support? Answer: Ethereum Mainnet, Arbitrum, and BNB Chain. 👉9)How does Radiant V2 aim to solve the problem of fractured liquidity in DeFi? Answer: By using omnichain technology to pool assets from all enabled chains. Join fast and win your RDNT nowđŸ”„ #TrendingTopic #Write2Earn‬ #BTC #pepe #Portal #RDNT

🚹 Free RDNT Tokens Giveaway💰💰

Binance is giving away Free RDNT Tokens if you win a quiz, no investment needed‌‌

🌐Open the Binance app > Pro > Menu > More Services > Gift & Campaign > Learn & Earn.

🌐Tap on the “Start Learning” button on the ongoing activity and tap on “Start Quiz” after you’ve finished the course.

This guide contains the Binance Learn and Earn Radiant (RDNT) quiz answers to get a 3 RDNT principal reward for free (10% APR).

Below are the answers for the quiz. Show your love in the comments 💬 đŸ”„

👉1) What is the primary goal of decentralized finance (DeFi) money markets like Radiant Capital?

Answer: To revolutionize asset transfer and accumulation globally.

👉2)What is the nature of RDNT in Radiant Capital’s ecosystem?

Answer: An Omnichain Fungible Token.

👉3)What percentage of protocol fees are returned to Radiant’s users?

Answer: 85%.

👉4)What is required for a user to receive RDNT emissions in Radiant’s platform?

Answer: The user’s dLP value must stay above 5% of their deposits in Radiant’s lending markets.

👉5)What are the benefits of dLPs in Radiant’s ecosystem?

Answer: Receive RDNT emissions, protocol fees, and governance power.

👉6)What notable feature did Radiant introduce with its V2 launch?

Answer: Omnichain functionality.

👉7)What is the purpose of Radiant’s Dynamic Liquidity (dLP) staking mechanism?

Answer: To align user incentives with the protocol’s sustainability.

👉8)Which blockcahin does Radiant V2 currently support?

Answer: Ethereum Mainnet, Arbitrum, and BNB Chain.

👉9)How does Radiant V2 aim to solve the problem of fractured liquidity in DeFi?

Answer: By using omnichain technology to pool assets from all enabled chains.

Join fast and win your RDNT nowđŸ”„

#TrendingTopic #Write2Earn‬ #BTC #pepe #Portal #RDNT

Ansvarsfriskrivning: Inkluderar Äsikter frÄn tredje part. Ingen ekonomisk rÄdgivning. Se anvÀndarvillkor.
0
Relevant kreatör
LIVE
@crystigriffon

Utforska mer frÄn Creator

--

Senaste nytt

Visa mer
Webbplatskarta
Cookie Preferences
Plattformens villkor