Vad är Binance Betalning

2021-04-22 02:46
Instruktionsvideo
Binance Betalning är en kontaktlös, gränslös och säker kryptovaluta-betalningsteknik utformad av Binance. Binance Betalning låter dig betala och få betalt i kryptovaluta från vänner och släktingar över hela världen. Vi ska sätta oss in i hur denna nya betalningsteknik för kryptovalutor sluter cirkeln för de olika användarna i Binance ekosystem. Lev den kryptolivsstil du alltid önskat.

Hur använder man Binance Betalning?

Hur skaffar jag ett Binance betalkonto?

1. Logga in på ditt Binance-konto i appen och gå till [Plånböcker][Betala]. 2. Klicka på [Öppna betalplånbok].
2. Ange ett smeknamn och godkänn användarvillkoren.
Observera att när du har skapat ett smeknamn kan du inte ändra det.
3. Ställ in en betal-PIN-kod för ditt konto. Dela aldrig PIN-koden med någon.
4. Du kan fylla på din Binance betalplånbok med kryptovalutor från spotplånboken nu eller trycka på [Hoppa över nu] för att sätta in mer när som helst.
5. Kontokonfigurationen är nu klar. Du kan nu gå till [Betala] och börja använda Binance Betalning.

Hur tar jag emot betalningar med Binance Betalning?

1. Tryck på QR-kodskannern på appens startsida och skanna mottagarens Binance-betal-QR-kod.
Eller tryck på [Plånböcker][Betala] för att klistra in dennes betal-ID.
Du kan också trycka länge på Binance app-ikon på din mobila startskärm och trycka på [Skanna] för att öppna QR-kodskannern.
2. Kontrollera och bekräfta betalningsuppgifterna och tryck sedan på [Fortsätt] för att fortsätta med betalningen.
3. Om du vill ändra betalningsvaluta, tryck på [Medel att använda] för att se tillgängliga valutor för betalning. Klicka på [Bekräfta] när du har granskat betalningsuppgifterna.
4. Ange din betal-PIN-kod för betalningsverifiering. Binance Betalning kommer sedan att dra betalningsbeloppet från ditt saldo i enlighet med den krypto-/valutaorder som du angett.

Hur tar jag emot betalningar med Binance Betalning?

1. Knacka på QR-kodskannern på appens startsida och tryck sedan på [Ta emot].
Klicka på [Lägg till belopp].
2. Du vill till exempel ta emot BNB från dina vänner. Välj BNB under [Valuta] och ange belopp (valfritt). Du kan lämna fältet [Belopp] tomt om du inte vill ange betalningsbeloppet. Du kan också lägga till en anteckning.
3. Binance Betalning genererar en unik QR-kod baserad på betalningsuppgifterna. Tryck helt enkelt på "Skicka den här QR-koden" eller på ditt betal-ID till betalaren för att få betalning.
4. När betalningen har slutförts kommer pengarna att visas i din betalplånbok.

Vanliga frågor

1. Är Binance Betalning tillgängligt för alla användare?

Binance Betalning är för närvarande endast tillgängligt för godkända användare på Binance.com. För att börja använda Binance Betalning, registrera​​ ​dig på Binance.com och fyll i din identitetsverifiering.

2. Vilka valutor stöds av Binance Betalning?

Binance Betalning stöder för närvarande mer än trettio kryptovalutor.
Kryptovalutor: BTC, BNB, BUSD, ETH, ADA, ATOM, BCH, DASH, DOGE, DOT, EOS, ETC, FIL, HBAR, LINK, LTC, MATIC, NEO, PAX, QTUM, TRX, TUSD, UNI, USDC , VET, WRX, XLM, XMR, XRP, XTZ, ZEC, USDT, FRONT, STRAX, ONE, EGLD och SXP.

3. Hur lång tid tar det för en transaktion att slutföras med Binance Betalning?

Transaktioner med Binance Betalning bekräftas vanligtvis omedelbart.
Du hittar detaljerade guider enligt följande: