Hur man använder Binance besparingsmöjligheter

2021-04-25 08:46
Binance Sparaktiviteter är speciella händelser som dyker upp då och då under fliken Aktiviteter. Dessa har vanligtvis ett begränsat utbud, vilket innebär att du måste vara snabb att gå med. De kan erbjuda ännu högre avkastning än vad bundna besparingar vanligtvis ger.
Observera att det finns en förberedelseperiod för Binance Sparaktiviteter efter att den har meddelats. När köpet inleds kan du välja vilken produkt du vill köpa.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Finanser] – [Binance Tjäna].
2. Bläddra ner till [Besparingar] och klicka på [Visa mer], eller så kan du komma dit direkt härifrån.
3. Klicka på [Aktiviteter] för att se listan över tillgängliga aktiviteter.
Här kan du hitta information om varje sparaktivitet:
  • Aktivitetsnamn: mynt, bindningstid och årsränta.
  • Årlig räntesats
  • Aktivitetens varaktighet (dagar)
  • Teckningsförlopp
  • Aktivitetsstatus: oavsett om det rör förberedelser, pågående, avslutad teckning, upplupen ränta eller avslutad ränteackumulering.
2. Klicka på [Överför] bredvid den aktivitet du delta i och ange beloppet. Systemet beräknar automatiskt ut förväntad ränta efter inlösen.
Se till att du har tillräckligt med tillgångar sparade (inte i öppna order och/eller på ditt marginalkonto).
3. Efter att ha bekräftat köpet överför systemet beloppet från din spotplånbok till din besparingsplånbok. Du kan granska teckningen genom att klicka på [Historik] under besparingssaldo.
6. Inlösen
De bundna sparprodukterna löses in automatiskt efter att de löpt ut. Tillgångar och ränta betalas till din spotplånbok. Du kan kontrollera ditt tillgångssaldo i din spotplånbok.