Hur använder jag P2P Express-zonen för att köpa/sälja krypto på webbsidan?

Binance
2021-08-05 09:47
Med Binance P2P Express-läget kan användare lägga en order direkt genom att ange fiat- eller kryptobeloppet och den föredragna betalningsmetoden. Order matchas baserat på det bästa tillgängliga kryptopriset på P2P-marknaderna.
1.När du har angett P2P-sidan väljer du "EXPRESS" i det övre vänstra hörnet på appsidan.
2. Klicka på "KÖP" eller "SÄLJ" och fyll sedan i fiatmängden eller kryptomängden du vill handla med.
3.Efter att du har klickat på ”Köp med 0 avgift” eller ”Sälj med 0 avgift” skapar systemet automatiskt en order som matchar dina krav. Order matchas baserat på det bästa tillgängliga kryptopriset på P2P-marknaderna.
Obs! För att använda Binance P2P Express-läge måste användarna klara identitetsverifiering (KYC) med bostadsinformation i Indien, Hongkong och Vietnam.