Hur man registrerar sig på Binance med mobilnummer

2021-07-14 08:25
1. Gå till Binance.com och klicka på [Registrera].
2. Klicka på [Mobil] och ange mobilnumret och lösenordet för ditt konto och ditt hänvisnings-ID (om sådant finns). Läs sedan och godkänn användarvillkoren och klicka på [Skapa konto].
Obs!
  • För kontots säkerhet bör lösenordet bestå av minst 8 tecken, inklusive 1 versal och 1 siffra.
  • Om du har hänvisats av en vän, ange din väns hänvisnings-ID. När du har registrerat dig kan hänvisningen inte ändras.
3. Slutför säkerhetsverifieringen.
4. Systemet skickar en verifieringskod via sms till mobiltelefonen. Ange verifieringskoden inom 30 minuter. Om du inte kan ta emot sms:et, klicka på [Skicka igen] eller klicka på [Använd röstverifiering] för att använda röstverifiering istället.
5. Grattis! Du har registrerat dig på Binance.
6. För att förbättra kontots säkerhet, klicka på [Gå till instrumentpanelen] för att aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA), inklusive telefonverifiering och Google-verifiering.