Vanliga frågor om hänvisningsprogram

2021-04-20 02:02
1) Vad är Binance hänvisningsprogram?
För varje ny användare som hänvisas till Binance kommer hänvisaren att få en provision på avgifter närhelst den nya hänvisade användaren handlar på någon av Binance spot- eller futures-marknader. Detta innebär att du nu fritt kan bjuda in användare via antingen en spot-hänvisningslänk eller futures-hänvisningslänk och få provision från båda. Observera att hänvisningsprovisionen för futures-marknaden är begränsad till ett år från och med den tid då den inbjudna öppnar sitt futureskonto.
2) Kan min inbjudna person använda min hänvisningskod efter att dennes Binance-konto har skapats?
En hänvisningskod måste användas första gången ett Binance-konto öppnas. Se till att du eller din inbjudna vän matar in korrekt hänvisningskod. Om din inbjudna vän glömmer att använda hänvisningskoden när denne registrerar dig eller anger fel hänvisningskod kan provision inte ges för den användaren.
3) Hur kan jag kontrollera min provisionshistorik?
Du kan kontrollera din hänvisningsprovision via provisionshistoriken på din hänvisningssida. Gå till din hänvisningssida och klicka på "Provisionshistorik". Pengarna krediteras ditt konto varje timme.
Du kan också klicka på "Exportera fullständig historik" för att ladda ner relaterad data.
4) Varför har jag inte fått hänvisningsprovision från mina inbjudna?
Hänvisningsprovision beräknas i realtid och överförs till respektive Binance-konto varje timme. Du kommer endast att kunna få hänvisningsprovision när din inbjudna person genomför en transaktion.
För terminshandel kan du endast få hänvisningsprovision från inbjudna som är på VIP-nivå 0–1, som varar 12 månader från respektive registreringsdag och sedan löper ut.
För att tjäna både spot- och futures-provision när du hänvisar en vän måste du se till att du först har öppnat ett futures-konto. Om du hänvisar en vän med din spot-hänvisningslänk, men ännu inte har öppnat ett futures-konto, tjänar du bara provision på vännens spot-handelsavgifter.
5) Hur kan jag kontrollera användar-ID för den inbjudna som jag hänvisat?
Det finns två sätt att kontrollera användar-ID för din inbjudna person.
  1. Gå till din hänvisningssida och klicka på "Vänner" under "Din hänvisningslänklista".
  2. Gå till din hänvisningssida och klicka på “Vänlista”. Uppgifterna under "Vänlista" uppdateras fram till 0:00 UTC och är sker 3: 00–5: 00 UTC varje dag.
6) Kan jag ändra min hänvisaridentitet från användare A till användare B?
Nej, när hänvisningsförhållandet har upprättats kan det inte ändras.
7) Vad är skillnaden mellan hänvisningsprovision och återbäring?
Hänvisningsprovisionens tal och återbäringsräntan är båda en del av bashänvisningsbonusen. När den inbjudna gör en transaktion, kommer inbjudaren att få en hänvisningsprovision och den inbjudna får en återbäring.
8) När får jag hänvisningsprovisionen och vad är avräkningstoken?
Alla hänvisningsprovisioner (både de som tas emot av inbjudna och de som delas med ens inbjudna vänner) beräknas i realtid och överförs till respektive Binance-konto varje timme.
Avräkningstillgångarna för hänvisningsprovisioner är desamma som den provisionsavgift som genereras av den faktiska transaktionen gjord av den inbjudna vännen. Om den inbjudna använder BNB-avdragsavgiften är avvecklingstillgångarna för hänvisningsprovisioner och hänvisningsprovisioner returnerade BNB.
9) När kommer min hänvisningsnivå att uppdateras?
Hänvisningspriser beräknas klockan 02:00 varje dag och uppdateras klockan 10:00 (UTC).
10) Hur kommer jag åt min hänvisningslänk?
Oavsett om du är ny inom kryptohandel eller en blockkedjeentusiast kan du bli belönad genom att helt enkelt dela din hänvisningskod till ditt sociala nätverk.
  1. Gå till Binance startsida i webbläsaren och rulla ned till "Hänvisning" längst ner på sidan.
  2. I din Binance-app trycker du på Hänvisning och bläddrar ner till listan över hänvisningslänkar.
11) Hur skapar, konfigurerar och hanterar jag min återbärings-hänvisningslänkar och instrumentpanelen?
1. Ange webbadressen ( www.binance.com ) och logga in på ditt konto. Gå till användarcentret och klicka på 【Hänvisning-tjäna bonus】.
2. Ange vänners provisionssats. Standardhänvisningstakten är 20 %. Inbjudare kan välja att dela 0 %, 5 % eller 10 % med de vänner de bjuder in. Sedan kan inbjudare klicka på 【Bjud in nu】 för att bjuda in vänner att registrera sig och handla på Binance via hänvisnings-ID:s hänvisningslänk.
3. När inbjudna väl registrerat sig hos Binance och börjat handla beräknas hänvisningsprovisioner (både de som tas emot av inbjudna och de som delas med ens inbjudna vänner) i realtid och överförs till respektive Binance-konto varje timme. Om den inbjudandes dagliga genomsnittliga BNB-kontosaldot är 500 BNB eller mer kommer basspothänvisningstakten att höjas till 40 %, och inbjudarna kan välja att dela 0 %, 5 %, 10 %, 15 % eller 20 % med de vänner de bjudit in.
Obs! Binance kan justera andelen hänvisningar när som helst och förbehåller sig rätten att justera reglerna för hänvisningsprogrammet.