Så här återställer du Google autentisering i Binance-appen

2021-08-19 13:21
1. Klicka på [Profil]-ikonen och tryck på [Säkerhet][Google-autentisering].
2. Tryck på [Ändra Google-autentisering]. Observera att uttag och P2P-handel från ditt konto kommer att inaktiveras i 24 timmar av säkerhetsskäl.
Tryck på [Fortsätt] för att fortsätta.

Om din Google Authenticator fungerar normalt:

3. Verifiera din begäran med ditt nuvarande telefonnummer och andra 2FA-enheter. Tryck på [Skicka].
4. Du uppmanas sedan att ladda ner Google Authenticator-appen. Tryck på [Ladda ner] om du inte har gjort det eller tryck på [->] för att fortsätta.
5. Du kommer att se en säkerhetsnyckel. Spara den på en säker plats. Med den här nyckeln kan du återställa din Google Authenticator om du tappar telefonen.
6. Ange säkerhetsnyckeln som du just säkerhetskopierade.
7. Gå nu till Google Authenticator-appen. Knacka på [+] och välj [Ange en inställningsnyckel] för att lägga till den nyckel som du just sparat. Tryck på [Lägg till].
8. Gå tillbaka till Binance-appen och använd din nya Google Authenticator för att verifiera ändringen. Tryck på [Skicka] för att slutföra processen.

Om du har förlorat åtkomsten till Google Authenticator-appen eller om den har slutat fungera:

3. Tryck på [Säkerhetsverifiering inte tillgänglig?].
4. Markera kryssrutan bredvid [Google autentisering är inte tillgänglig och jag vill inaktivera den]och klicka på [Bekräfta återställning].
5. Verifiera begäran med dina andra 2FA-enheter.
6. Följ instruktionerna på sidan för att slutföra nedanstående verifieringar:
Besvara säkerhetsfrågor:
Id-verifiering:
  • Välj det land där ditt ID utfärdats och välj ID-typ:
  • Ladda upp framsidan på ditt ID-dokument ID-kortets framsida.
  • Ladda upp baksidan av ditt ID-dokument.
  • Ta en bild av dig själv med ditt ansikte tydligt synligt (vi accepterar inte skärmdumpar eller redigerade bilder).
Ansiktsverifiering:
7. Din ansikts-id-begäran har mottagits och kommer att granskas så snart som möjligt. Vänta ett tag.
*Observera att olika användare kommer att utföra olika åtgärder baserat på kontostatus och relaterad information.