Hur man säljer krypto på Binance P2P (dator)

2021-08-04 13:05
Videohandledning
Steg 1: Välj (1) "Köp krypto" och klicka sedan på (2) "P2P-handel" i den övre navigeringen.
Steg 2: Klicka på (1) "Sälj" och välj den valuta du vill köpa (USDT visas som ett exempel). Filtrera priset och (2) "Betalning" i rullgardinsmenyn, välj en annons och klicka sedan på (3) "Köp".
Steg 3:
  1. Ange beloppet (i din fiat-valuta) eller mängd (i krypto) som du vill köpa och klicka på (2) "Sälj".
Steg 4: Transaktionen visar nu "Betalning som ska göras av köparen".
Steg 5: När köparen har betalat kommer transaktionen nu att visa "Ska släppas". Se till att du faktiskt har fått betalning från köparen till betalningsappen/den metoden du använt. När du har bekräftat mottagandet av pengar från köparen trycker du på "Bekräfta frisläppande" och "Bekräfta" för att släppa krypton till köparens konto. Återigen, om du inte har fått några pengar, släpp INTE krypto för att undvika ekonomiska förluster.
Steg 6: Nu är beställningen klar, köparen får krypton. Du kan klicka på [Kontrollera mitt konto] för att kontrollera ditt fiat-saldo.
Obs! Du kan använda chatten på höger sida för att kommunicera med köparen under hela processen.
Obs!
 Om du har några problem i transaktionsprocessen kan du kontakta köparen med hjälp av chattfönstret högst upp till höger på sidan eller klicka på "Överklagan" så hjälper vårt kundserviceteam dig att behandla beställningen.
Tips:
1. Var noga med att logga in på ditt konto för att bekräfta att betalningen är mottagen. Detta kan undvika ekonomiska förluster som orsakas av att du klickar fel på släppknappen.
2. De digitala tillgångarna du säljer har frysts av plattformen. Bekräfta mottagandet av betalningen från köparen och klicka på "Släpp" för att släppa krypton.
3. Vänligen gå inte med på någon begäran om att släppa krypton innan du bekräftar mottagandet av betalningen för att undvika ekonomiska förluster.
4. Efter att ha mottagit SMS-meddelandet, var noga med att logga in på ditt bankkonto för att bekräfta om betalningen krediterats eller ej. Detta kommer att undvika att krypto släpps på grund av ett falskt SMS.