Hur man slutför en identitetsverifiering

2021-01-18 10:02
Videovägledning

Var kan jag få mitt konto verifierat?

Du kan gå till identitetsverifieringen under [Användarcenter][Identifiering] eller nå den direkt härifrån. Du kan kontrollera din nuvarande verifieringsnivå på sidan som anger handelsgränsen för ditt Binance-konto. För att höja din gräns, genomför respektive identitetsverifieringsnivå.
Identitetsverifiering eller Kundkännedom (KYC) är standarder som utformats för att skydda ditt konto mot bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.
Alla nya användare måste bli [Verifierad] för att få åtkomst till Binance produkter och tjänsteutbud, inklusive för att göra insättningar i kryptovaluta, bedriva handel och göra uttag.
Befintliga användare som inte har slutfört kontrollen för att bli [Verifierad] kommer att få sina kontotillstånd tillfälligt ändrade till "Endast uttag", där tjänsterna är begränsade till uttag av pengar, avbokning av order, stängning av position och inlösen.
Baserat på din region eller valda betalkanaler kan du behöva förbättra din identitetsverifieringsnivå för att förbättra kontots säkerhet. Mer information finns i Varför behöver jag genomföra identitetsverifiering?.

Hur genomför man identitetsverifiering? En steg-för-steg-guide

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Användarcenter][Identifiering].
2. Klicka på [Bli verifierad].
3. Här kan du se [Verifierad], [Verifierad Plus] och [Företagsverifiering] och deras respektive insättnings- och uttagsgränser. Gränserna varierar för olika länder. Du kan ändra ditt land genom att klicka på knappen bredvid [Bostadsland/region].
Klicka sedan på [Starta nu] för att verifiera ditt konto.
4. Välj hemland. Se till att ditt hemland är förenligt med dina ID-handlingar.
Du kommer då att se listan över verifieringskrav för ditt specifika land/region. Klicka på [Fortsätt].
5. Ange dina personuppgifter och klicka på [Fortsätt].
Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-handlingar . Du kommer inte att kunna ändra det när det har bekräftats.

6. Därefter måste du ladda upp bilder av dina ID-dokument. Välj typ av ID och det land där dina dokument utfärdats. De flesta användare kan välja att verifiera med pass, ID-kort eller körkort. Se respektive alternativ som erbjuds för ditt land.
7. Följ instruktionerna för att ladda upp foton av ditt dokument. Dina foton ska tydligt visa hela ID-dokumentet.
Om du till exempel använder ett ID-kort måste du ta foton av framsidan och baksidan av ID-kortet.
8. Efter att ha laddat upp dokumentfotona kommer systemet att be om en selfie. Klicka på [Ladda upp] för att ladda upp ett befintligt foto från din dator.
9. Därefter kommer systemet att be dig att slutföra ansiktsverifiering. Klicka på [Fortsätt] för att avsluta ansiktsverifiering på din dator. Bär inte hattar, glasögon eller använd filter, och se till att belysningen är tillräcklig.
Alternativt kan du flytta musen till QR-koden längst ner till höger för att slutföra verifieringen på Binance-appen istället. Skanna QR-koden via Binance-appen för att slutföra ansiktsverifieringen.
10. När du har avslutat processen, vänta en stund. Binance kommer att granska dina uppgifter i sinom tid. När din ansökan har verifierats skickar vi ett e-postmeddelande.
  • Ange din grundläggande information och slutför fotokontrollen inom 15 minuter. Uppdatera inte webbläsaren under processen.
  • Du kan försöka slutföra identitetsverifieringen högst tio gånger per dag. Om din ansökan har nekats tio gånger inom 24 timmar måste du vänta 24 timmar för att försöka igen.

Vanliga frågor

1. Varför ska jag tillhandahålla kompletterande certifieringsinformation?

I sällsynta fall och om din selfie inte matchar de ID-dokument du har angett, måste du tillhandahålla kompletterande dokument och vänta på manuell verifiering. Observera att manuell verifiering kan ta flera dagar. Binance har en omfattande identitetsverifieringstjänst för att säkerställa alla användares medel, så se till att materialet du tillhandahåller uppfyller kraven när du fyller i informationen.

2. Vilka är mina dagliga uttagsgränser efter att jag har slutfört identitetsverifiering?

Binance granskar löpande produkter och tjänster för att fastställa förändringar och förbättringar. Se sidan [Personlig identifiering] för de mest uppdaterade uttagsgränserna.
Alla nya användare måste slutföra en verifiering för att bli [Verifierad] och för att få tillgång till Binance produkter och tjänsteutbud, inklusive att göra insättningar i kryptovaluta, handla och göra uttag. Befintliga användare som inte har slutfört mellanverifieringen kommer att få sina kontotillstånd tillfälligt ändrade till ”Endast uttag” med tjänster som är begränsade till uttag av pengar, orderavbokning, stängning av position och inlösen. För mer information, se vårt tillkännagivande.

3. Varför måste jag slutföra [Verifierad Plus]-kontrollen?

Om du vill höja dina gränser för att köpa och sälja krypto eller låsa upp fler kontofunktioner måste du slutföra [Verifierad Plus]-kontrollen. Följ stegen nedan:
Ange adress och klicka på [Fortsätt].
Ladda upp ett adressbevis. Det kan vara ett kontoutdrag eller en elräkning. Klicka på [Bekräfta] för att skicka in.
Du omdirigeras tillbaka till [Personlig verifiering] och verifieringsstatus visas som [Under granskning]. Vänta tills det blir godkänt.