Hur man slutför en identitetsverifiering

2019-04-23 03:59
Webbplats
Videovägledning

Var kan jag få mitt konto verifierat på Binance webbplats?

Du når identitetsverifieringen under [Profil] [Identifiering] eller klicka på [Verifiera]/[Bli verifierad] på startsidans banners. Du kan kontrollera din nuvarande verifieringsnivå, vilket avgör handelsgränsen för ditt Binance-konto. För att öka gränsen, slutför respektive nivå för identitetsverifiering.
Identitetsverifiering eller standarder för Känn din kund (KYC) är utformade för att skydda ditt konto mot bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.
Alla nya användare måste få statusen [Verifierad] för att få tillgång till Binance produkter och tjänster, inklusive insättningar i kryptovaluta, handel och uttag.
Befintliga användare som inte har slutfört [Verifierad]-kontroller kommer att få sina kontotillstånd tillfälligt ändrade till "Endast uttag", där tjänsterna är begränsade till uttag av pengar, avbokning av order, stängning av position och inlösen.
Baserat på din region eller valda betalkanaler kan du behöva förbättra din identitetsverifieringsnivå för att förbättra din kontosäkerhet. För mer information, se Varför måste jag slutföra identitetsverifiering?.

Hur slutför man identitetsverifiering på Binance webbplats? En steg-för-steg-guide

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka [Profil][Identifiering].
Alternativt kan du klicka på [Slutför nu] i popup-fönstret.
2. Klicka på [Bli verifierad].
3. Välj bosättningsland. Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-dokument.
4. Ange dina personuppgifter och klicka på [Fortsätt].
Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-handlingar. Du kommer inte att kunna ändra informationen när den har bekräftats.
5. Därefter måste du verifiera dina ID-handlingar.
6. Välj det land där dina handlingar utfärdats så visas en lista över godkända handlingar. De flesta användare kan välja att verifiera med pass, ID-kort eller körkort. Se respektive alternativ som erbjuds för ditt land.
Välj en dokumenttyp och klicka på [Fortsätt].
7. Följ instruktionerna för att ladda upp foton av ditt dokument. Dina foton ska tydligt visa hela ID-dokumentet.
8. Du kommer behöva ladda upp en selfie. Följ instruktionerna för att ta ett foto av dig själv.
Obs!
  • Aktivera kameraåtkomst på din enhet.
  • Bär inte hattar, glasögon och använd inte heller något filter. Se till att belysningen är tillräcklig.
9. Du måste också slutföra ansiktsigenkänningen. Klicka på [Fortsätt] för att slutföra den på den aktuella enheten, eller klicka på [Jag vill slutföra på mobiltelefon] om du vill använda din mobila enhet.
9.1. Använd din mobiltelefons kamera för att skanna QR-koden och följ instruktionerna för att slutföra. Klicka sedan på [Jag har slutfört detta på min telefon].
10. Binance kommer att granska uppgifterna inom rimlig tid. När din ansökan har verifierats skickar vi ett e-postmeddelande.
  • Uppdatera inte webbläsaren under processen.
  • Du kan försöka slutföra identitetsverifieringsprocessen upp till tio gånger per dag. Om din ansökan har nekats tio gånger inom 24 timmar måste du vänta 24 timmar för att försöka igen.

Vanliga frågor

I sällsynta fall, om din selfie inte stämmer överens med de ID-handlingar du har tillhandahållit, måste du tillhandahålla kompletterande dokument och vänta på manuell verifiering. Observera att en manuell verifiering kan ta flera dagar. Binance har en omfattande identitetsverifieringstjänst för att säkerställa alla användares medel, så se till att materialet du tillhandahåller uppfyller kraven när du fyller i informationen.
Binance granskar löpande produkter och tjänster för att fastställa förändringar och förbättringar. Se sidan [Personlig identifiering] för de mest uppdaterade uttagsgränserna.
Alla nya användare måste genomföra [Verifierad]-bekräftelsen för att få tillgång till Binance produkter och tjänster, inklusive insättning i kryptovaluta, handel och uttag. En befintlig användare som inte har blivit [Verifierad] kommer att få sina kontobehörigheter tillfälligt ändrade till "Endast uttag", där tjänster begränsas till uttag av medel, annullering av order, stängning av position och inlösen. För mer information, se vårt meddelande.
Om du vill öka dina gränser för att köpa och sälja krypto eller låsa upp fler kontofunktioner måste du slutföra [Verifierad Plus] – verifieringen. Följ stegen nedan:
Ange adress och klicka på [Fortsätt]
Välj dokumenttyp och ladda upp ditt adressbevis. Klicka på [Fortsätt] för att skicka.
Bekräfta namn och adress, klicka på [OK] för att skicka in.
Verifieringsstatusen visas som [Under granskning]. Vänta tills det blir godkänt.
Om din identitetsinformation har ändrats och något av följande villkor är uppfyllt kan du gå till sidan [Uppdatera identitetsverifiering] för att uppdatera.
Du kan också kontakta våra kundtjänstmedarbetare via Binance support för att uppdatera informationen. Ange "Så här uppdaterar du identitetsverifiering" och klicka på länken [Klicka här för att återställa KYC] som finns i kundtjänstsvaret.
Anledningar till att uppdatera din identitetsverifiering inkluderar:
1. Dokumenten har gått ut
2. Namnet på dokumentet har ändrats
3. ID-numret på dokumentet har ändrats
4. Nationaliteten har ändrats.
5. Uppdatera eller ersätta dina befintliga dokument för att uppfylla specifika fiat-kanalers krav
6. Ändra namnet till ett systemigenkänningsspråk (t.ex. från lokalt ID-kort till engelskspråkigt pass)
7. Uppdatera dokument för att uppfylla Binance kortkrav.
Observera!
  • Läs deklarationen noggrant innan du klickar på [Bekräfta uppdatering].
  • Du kan inte överföra ditt konto till en annan person eller ersätta din legitimation med en annan persons ID.
Steg:
1. Gå till sidan [Uppdatering av identitetsverifiering]. Välj orsaken till uppdateringen och läs noggrant försäkran. Markera rutan [Jag förstår och godkänner försäkran] och klicka på [Bekräfta uppdatering]
2. Ange nödvändig information och klicka på [Fortsätt]
3. Vänta tills systemet behandlar din uppdateringsbegäran. När du är klar får du ett e-postmeddelande.
Inlämnade kundkännedomsdokument granskas vanligtvis inom 48 timmar. I vissa fall kan det dock ta längre tid.
Ja, Binance kundkännedom är säkert och hjälper oss att göra vår plattform säker för dig och alla andra. Dina dokument är också konfidentiella hos oss.

Var kan jag få mitt konto verifierat i Binance-appen?

Du kan komma åt identitetsverifieringen under [Profil] [Overifierad] eller trycka på [Verifiera nu] på appens startsida. Du kommer att se din nuvarande verifieringsnivå på den sida där du bestämmer handelsgränsen för ditt Binance-konto. För att öka gränsen, slutför respektive nivå för identitetsverifiering.
Identitetsverifiering eller standarder för Känn din kund (KYC) är utformade för att skydda ditt konto mot bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.
Alla nya användare måste få statusen [Verifierad] för att få tillgång till Binance produkter och tjänster, inklusive insättningar i kryptovaluta, handel och uttag.
Befintliga användare som inte har slutfört [Verifierad]-kontroller kommer att få sina kontotillstånd tillfälligt ändrade till "Endast uttag", där tjänsterna är begränsade till uttag av pengar, avbokning av order, stängning av position och inlösen.
Baserat på din region eller valda betalkanaler kan du behöva förbättra din identitetsverifieringsnivå för att förbättra din kontosäkerhet. För mer information, se Varför måste jag slutföra identitetsverifiering?.

Hur slutför man identitetsverifieringen i Binance-appen? En steg-för-steg-guide

1. Logga in på ditt Binance-konto och tryck på [Verifiera nu] på appens startsida.
Alternativt trycker du på [Profil] och trycker på bannern [Åtgärd krävs].

2. Välj bosättningsland och du visas en lista över verifieringar som krävs för ditt land/din region. Tryck på [Fortsätt]. Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-dokument.
3. Ange dina personuppgifter och tryck på [Fortsätt].
Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-handlingar. Du kommer inte att kunna ändra informationen när den har bekräftats.
4. Därefter måste du ladda upp bilder på dina ID-handlingar. Välj typ av ID och det land dokumenten utfärdats. De flesta användare kan välja att verifiera med pass, ID-kort eller körkort. Se respektive alternativ som erbjuds för ditt land.
5. Följ instruktionerna för att ta foton av dokumentet. Fotona ska tydligt visa hela ID-dokumentet. Fotona ska tydligt visa hela ID-dokumentet.
Om du till exempel använder ett ID-kort måste du ta foton av framsidan och baksidan av ID-kortet.
Obs! Aktivera kameraåtkomst på din enhet.
6. När du har laddat upp dokumentbilderna kommer systemet att be dig att göra en mänsklig kontroll. Centrera ditt ansikte i ramen och följ instruktionerna för att slutföra den. Se till att hela ditt ansikte är tydligt synligt, centrerat och att dina ögon är öppna. Bär varken hattar, glasögon eller filter och se till att belysningen är tillräcklig.
7. Vänta en stund efter att du har slutfört processen. Binance kommer att granska uppgifterna inom rimlig tid. När din ansökan har verifierats skickar vi ett e-postmeddelande.
  • Uppdatera eller avsluta inte appen under processen.
  • Du kan försöka slutföra identitetsverifieringsprocessen upp till tio gånger per dag. Om din ansökan har nekats tio gånger inom 24 timmar måste du vänta 24 timmar för att försöka igen.