Så här hanterar du funktioner för underkonton och vanliga frågor

Binance
2021-04-19 03:56

Vad är ett underkonto?

Med ett underkonto kan du handla via flera konton. Du kan använda det för att tydligt dela upp ansvar och hantera transaktioner mer effektivt och säkert.
Underkontofunktionen är tillgänglig för användare av företagskonton och personliga kontoanvändare enligt VIP1 (eller högre) (KYC-identitetsautentisering och Binance/Google-autentisering krävs).

Underkontofunktioner och hantering

Översikt över funktioner för hantering av underkonton
Funktion
Beskrivning
Anmärkning
KontohanteringSkapa ett hanteringscenter för underkonton och välj att spärra eller frigöra alla funktioner för varje underkonto vid behov. Du kan till exempel växla mellan marginalkonto, terminskonto och aktivera hävstångskrypto för underkonton. Du kan också ändra lösenordet på underkonton direkt från huvudkontot.Antalet underkonton du kan ha beror på respektive VIP-nivå för huvudkontot
API-hanteringSkapa och redigera API-nycklar för underkonto och API-åtkomst.Varje underkonto kan skapa upp till 30 API-nycklar, som kan användas för att placera order/förfrågningar/positioner/order etc. via underkontot i det offentliga API-gränssnittet
KapitalförvaltningDu kan kontrollera saldot på huvudkontot och alla underkonton. Klicka helt enkelt på [Överför] för att överföra tillgångarna mellan huvudkontot och underkontona direkt utan några avgifter.Antingen i värdet av BTC eller fiat
OrderhanteringDu kan kontrollera [Öppna order], [Orderhistorik] och [Handelshistorik] för alla dina underkonton.Du kan också filtrera order efter datum och handelspar
ÖverföringshistorikDu kan kontrollera överföringshistoriken för alla konton genom att välja [Överför från] eller [Överför till].
InloggningshistorikDu kan kontrollera underkontonas inloggningshistorik utifrån datum, IP-adress och ort.

Hur skapar jag ett underkonto?

1. Klicka på [Profil][Underkonton].
2. Klicka på [+ Skapa underkonto].
3. Ange e-postadressen för ditt underkonto. Du kan antingen använda ett vanligt e-postkonto eller ett virtuellt e-postkonto. Skapa sedan ett lösenord och klicka på [Skapa underkonto].
Tips!
  • Observera att du måste verifiera din e-postadress efter att kontot har skapats.
  • När du skapar ett underkonto med ett virtuellt e-postkonto kan det underkontot endast hanteras av huvudkontot via API.
4. När underkontot har skapats kan det ses i kontohanteringslistan, där du kan hantera dina kontobehörigheter.

Hur hanterar du behörigheter för underkonton?

• API-hantering: För att skapa en API-nyckel för ett underkonto, gå till [API-hantering]  och klicka på [Skapa API]. Du kan även redigera subkontots API-behörigheter här. Klicka bara på [Ändra] för att redigera.
  • Kapitalförvaltning: Du kan kontrollera saldot på huvudkontot och alla underkonton, antingen i värdet av BTC eller en fiatvaluta. Klicka helt enkelt på [Överför] för att överföra tillgångarna mellan huvudkontot och underkontona direkt utan några avgifter.
  • Orderhantering: Du kan kontrollera [Öppna order], [Orderhistorik] och [Handelshistorik] för alla dina underkonton. Du kan också filtrera historiken efter datum och handelspar.
  • Överföringshistorik: Du kan kontrollera överföringshistoriken för alla konton genom att välja [Överför från] eller [Överför till].
  • Inloggningshistorik: Du kan kontrollera all inloggningshistorik för underkonton efter datum, IP-adress och plats.
1. Har alla underkonton rätt till samma transaktionsavgiftsrabatt som huvudkontot?
Dina VIP-nivåer och motsvarande rabatter fastställs utifrån den samlade handelsvolymen för alla underkonton och huvudkonton, så att du kan handla med ännu mer förmånliga avgifter.
2. Hur beräknar jag värvningsbonusen för underkonton?
Handelsvolymen för alla underkonton kommer att räknas in på huvudkontot, och värvningsbonusen för underkontot kommer att återbetalas till värvaren för huvudkontot.
3. Har mina underkonton samma API-ordergräns som mitt huvudkonto?
Ja, API-ordergränserna för varje underkonto är desamma som för huvudkontot, men underkontona har sina egna separata API-ordergränser.
Terminskontraktorder
  • 300 order/10 sekunder
  • 1200 order/1 min.
Spotorder
  • 50 order/10 sekunder
  • 160 000 order/24 timmar
4. Kräver underkonto 2FA-verifiering?
Nej, du kommer att bli ombedd att verifiera din e-post när du loggar in på ditt underkonto. Vi rekommenderar dock att du aktiverar Binance/Google 2FA-autentisering på dina underkonton av säkerhetsskäl.
5. Kan jag ta ut tillgångar från mitt underkonto?
Nej, bara huvudkontot kan hantera överföring av tillgångar. Överföring av tillgångar mellan underkonton och tredjepartskonton stöds inte.
6. ​​Hur många underkonton kan jag öppna?
Antalet underkonton som du kan öppna är föremål för huvudkontots VIP-nivå:
Typ
VIP 1
VIP 2
VIP 3
VIP 4
VIP 5
VIP 6
VIP 7
VIP 8
VIP 9
Spot
Terminer
Hävstångskrypto