Hur man ansöker om företagskonto

2021-06-29 05:09
För att ansöka om ett företagskonto, följ steg-för-steg-guiden nedan:
1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Profil][Identifiering]. Klicka på [Byt till företagskonto].
Observera att om din e-post redan har länkats till ett personligt konto kan den inte uppgraderas till ett företagskonto.Se därför till att du skickar in ansökan om företagskonto med ett okontrollerat konto.
2. Klicka på [Verifiera].
3. Välj företagstyp och klicka på [Ändra företagstyp].
4. Du kommer att bli ombedd att sammanställa en lista över dokument innan du startar företagsverifieringsprocessen. De nödvändiga dokumenten varierar beroende på vilken företagstyp du väljer.
För närvarande stöder vi bulgariska, ryska, franska, portugisiska, polska, slovenska, italienska, ungerska, svenska, nederländska, spanska. Om företagsdokumenten finns på andra språk, lämna in originaldokumenten tillsammans med officiella engelska versioner.
Ett exempel:
Du kan klicka på [Börja verifiering] för att fortsätta eller [Byt företagstyp] för att välja en annan typ.
5. Fyll i den grundläggande informationen om ditt företag och klicka på [Fortsätt]. Du kan också [Spara som utkast] när som helst under verifieringsprocessen.
6. Ladda upp företagets dokument baserat på kraven.
7.1 Om du behöver verifiera styrelseledamöter, ange information om dina styrelseledamöter och ladda upp nödvändiga dokument.
Observera!
  • När det gäller ID måste du ladda upp en kopia av pass eller ID-kort för att bevisa din nationalitet/jurisdiktion (körkort accepteras inte)
  • När det gäller selfies ska de vara i färg. Använd inte skärmavbildningar, kopior eller fotoshoppade/filtrerade bilder.
  • Vi stöder jpeg-/jpg- och png-format.
7.2 Om du inte behöver verifiera styrelseledamöter (för vissa företagstyper), ange informationen om faktiska ägare och ladda upp nödvändiga dokument.
8. Ange informationen från dina auktoriserade handlare och ladda upp nödvändiga dokument.
Växla på knappen [Huvud] om handlaren/handlarna är den eller de som använder plattformen oftast.
Observera att den huvudsakliga handlaren måste utföra en ansiktsverifiering i nästa steg.
9. Du kan öppna Binance-appen för att skanna QR-koden och slutföra identitetsverifieringen på din telefon eller klicka på [Använd dator för att göra verifiering] för att slutföra processen på datorn.
Använd inte hattar, glasögon och använd inte filter. Du bör ta bilden med tillräcklig belysning.
Klicka sedan på [Jag har slutfört detta på min telefon].
10. Läs och godkänn försäkran. Markera rutan bredvid [Jag är fullt ut införstådd med försäkran] och klicka på [Fortsätt].
11. Din ansökan har skickats in. Vänta tills processen har godkänts.

Vanliga frågor

1. Vilka dokument krävs för en ansökan om företagskonto?

De dokument som krävs varierar för olika företagstyper. Se listan som visas på skärmen. Till exempel måste du ta fram:
1. En kopia av det originalintyget om bildade och företagsregistrering.
2. Stadgar och bolagsordning/konstituering/lokala stadgar/driftsavtal.
3. En fullmakt. Utfärda en fullmakt till Binance och ange e-postadressen för inloggningen till Binance, den sökandens titel, som ger den sökande rätt att administrera ett företagskonto på företagets vägnar. Observera att fullmakten måste vara daterad under de senaste tre månaderna. Om företaget endast har en styrelseledamot kan fullmakten skrivas av den personen. Om företaget har fler än en styrelseledamot bör fullmakten undertecknas av minst två styrelseledamöter. Om du använder en mall, se till att den är anpassad till ditt företag.
4. En officiell bolagsrapport eller regeringsdokument som utfärdats under de senaste 12 månaderna, däribland:
  • En lista över nuvarande styrelseledamöter (fysiska personer)
  • En lista över de yttersta faktiska ägarna (fysiska personer) och deras andel av innehaven etc.
5. En ägarstruktur.
6. En länk till en myndighetswebbplats som innehåller företagsuppgifter, så att registreringens äkthet kan verifieras. Om det inte finns någon sökfunktion på myndighetswebbplatsen för företagsuppgifter, tillhandahåll då istället ett bevis på att skyldigheter fullgjorts (Certificate of Good Standing) som utfärdats inom de senaste tre månaderna.
7. En heltäckande skärmavbildning från myndighetens webbplats, som innehåller aktuella företagsuppgifter. Se också till att systemklockan och datumet på skrivbordet ingår.
8. Giltiga passkopior/ID-handlingar för styrelsemedlemmar, faktiska ägare och handlare.
9. Senaste selfies av styrelsemedlemmar, faktiska ägare och handlare.
10. Ett frågeformulär avseende sanktioner.

2. Varför har min ansökan fått avslag?

Klicka på knappen [Verifiera] för att se relevanta avvisningsskäl(en). Om din ansökan har fått avslag, skicka in hela ansökan igen med beaktande av skälet för avslag. Vi prioriterar granskningen av din nya ansökan inom sju arbetsdagar.

3. Behöver jag skicka in alla dokument på engelska?

För närvarande stöder vi bulgariska, ryska, franska, portugisiska, polska, slovenska, italienska, ungerska, svenska, nederländska, spanska tillsammans med engelska. Om företagsdokumenten finns på andra språk, ange en översatt engelsk version tillsammans med originaldokumenten.

4. När jag ansöker om ett företagskonto visas "Du har klarat autentiseringen" men jag kan inte slutföra ansökan. Varför?

Om din e-postadress redan har länkats till ett personligt konto kan den inte uppgraderas till ett företagskonto.Se därför till att den sökande är kvalificerad och se till att du skickar in ansökan om företagskonto med ett icke-verifierat konto.

5. Jag skickade in ansökan för länge sedan men har fortfarande inte fått någon återkoppling.

Status för din ansökan om företagskonto finns under [Identifiering] på ditt Binance-konto. Kontrollera också inkorgen för e-post eftersom vi kan kontakta dig för ytterligare dokument.

6. Kan jag ansöka om ett andra företagskonto?

Varje företag får endast ansöka om ett företagskonto. Dessutom stöder vi inte radering av ett verifierat företagskonto på grund av oskäliga förfrågningar just nu. Observera att vi tillhandahåller en underkontofunktion för din bekvämlighet. När ditt konto har slutförts på företagsnivå får du åtkomst till underkonton.

7. Hur kan jag få en högre uttagsgräns?

För att kvalificera dig för nivå 3-verifiering med en daglig uttagsgräns på 200 BTC eller mer måste du ha en handelsvolym som är större än 1000 BTC (i värde) inom en rullande trettiodagarsperiod. Om du uppfyller detta krav, kontakta kundtjänst via Binance Support. Vi utvärderar ditt kontos status inom tre arbetsdagar.

8. Hur kan jag få fiat-åtkomst för företagskontot?

Du måste kontakta oss för att utföra en förvärvsutredning (due diligence) i enlighet med fiat-kraven. Skicka oss ett e-postmeddelande med följande information:
  1. Bevis på företagsadress.
  2. Bevis på verkliga ägare.
  3. Företagets webbplats eller länk till dess sociala medier.
  4. Hur tänker du finansiera fiat-kontot? (Såsom företagets handelskapital, pengar från kund, företagets vinst etc.)
  5. Vilka fiatvalutor tänker du använda?
  6. Förväntad månatlig fiat-insättning/uttagsvolym (i önskad valuta).

9. Vilka fiatvalutor stöder Binance för företagsanvändare?

Binance stöder nu insättningar och uttag av USD, EUR, GBP, NGN, AUD och BRL för företagskonton.