Hur slutför jag en företagsverifiering på Binance? En steg-för-steg-guide

Hur slutför jag en företagsverifiering på Binance? En steg-för-steg-guide

2018-09-10 08:01
Handledning
Vanliga frågor
Handledning
Instruktionsvideo
1. Registrera ett Binance-konto eller logga in på ditt befintliga Binance-konto.
i) Klicka på [Registrera]Binances webbplats.
ii) Klicka på [Registrera företagskonto]
iii) Ange företagets namn.
iv) Ange företagets e-postadress. Du får en sexsiffrig kod i din e-post. Ange koden för att verifiera din e-postadress.
v) Skapa ett säkert lösenord. Klicka på [Skapa företagskonto].
Obs!
  • Ditt lösenord måste innehålla minst 8 tecken, inklusive minst en stor bokstav och en siffra.
  • Om du har blivit värvad av en vän att registrera dig på Binance, se till att fylla i dennes värvnings-ID.
vi) Du har skapat ett företagskonto. Du kommer automatiskt att uppmanas att aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA).Välj en metod och följ instruktionerna för att ställa in det.
vii) När du har aktiverat 2FA klickar du på [Verifiera nu] för att starta företagsverifieringsprocessen.
i) Klicka på [Logga in]Binances webbplats.
ii) Gå till [Profil] och klicka på [Verifiera nu].
Observera att om din e-post redan har kopplats till ett personligt konto kan det inte uppgraderas till ett företagskonto. Se till att du skickar in företagsverifieringen med ett overifierat konto.
2. Du kommer nu in i företagsverifieringsprocessen.
2.1 Klicka på [Verifiera] för att starta.
2.2 Ange det [Företagsnamn] och [Organisationsnummer] som visas på de officiella företagsdokumenten och svara på frågorna, däribland om registrerat land/region, juridisk form, organisationsnummer, företagstyp, aktieägarstruktur etc.
Om du behöver fiat-tjänster fyller du i frågorna under avsnittet Aktivering av fiatvaluta (Fiat Enablement) och klickar på [Slutför] för att skicka in ansökan.
Observera att om du vill ansöka om fiat-tjänster i framtiden kan du gå till [Profil][Identifiering] för att aktivera det när som helst.
Viktig anmärkning:
Se till att all information som lämnas är korrekt. Om du inte tillhandahåller rätt information kan det leda till att vi avvisar din ansökan och du måste göra om hela verifieringsprocessen. Om du bekräftar att informationen är korrekt klickar du på [Fortsätt].
Innan du börjar verifieringsprocessen måste du också förbereda företagsdokumenten som visas i popup-checklistan. Checklistan visas baserat på land/region för inregistrering, juridisk form och företagstyp. Du kan välja [Skriv ut fullständig lista] för att skriva ut checklistan som referens.
Observera! De obligatoriska företagsdokumenten kommer att vara olika beroende på det land/den region, den juridiska form, den företagstyp du väljer. Följande innehåll är endast exempel. Se den faktiska listan, specifik för dig, på verifieringssidan.
3. I allmänhet innehåller företagsverifieringen 4 huvudsteg:
  • Grundläggande information
  • Närstående parter
  • Uppladdning av dokument
  • Möjliggörande av fiatvaluta (tillval)
Du kan klicka på [Spara som utkast] när som helst under verifieringsprocessen.
3.1.1 Fyll i kontoinformation, inklusive företagsnamn, organisationsnummer, datum för bildande och klicka på [Bekräfta].
3.1.2 Fyll i företagsadress, inklusive registrerad adress, företagets verksamhetsadress.
3.1.3 Fyll i källdeklarationen, inklusive källan till kapital, källan till förmögenhet, källan till medlen.
3.1.4 Fyll i ytterligare information, inklusive typ av verksamhet, syfte med ansökan, kontaktnummer, företagets webbplats (om någon).
3.1.5  När du har slutfört avsnittet Grundläggande information klickar du på [Slutför] för att fortsätta.
Därefter fyller du i avsnittet Närstående parter.
3.2.1 Ange chefens eller motsvarande persons grundläggande uppgifter.
3.2.2 Ange grundläggande information om den eller de verkliga huvudmännen (om sådana finns).
3.2.3 Ange den grundläggande informationen för den eller de betydelsefulla styrekonomerna.
3.2.4 Ange den grundläggande informationen för den eller de auktoriserade kontohandlarna.
3.2.5 Välj en auktoriserad kontohandlare som huvudhandlare för att utföra ansiktsverifieringen i nästa steg. Klicka på [Verifiera nu] för att gå vidare.
3.2.6 Öppna Binance-appen för att skanna QR-koden och slutföra ansiktsverifieringen på telefonen. Alternativt klickar du på skärmikonen längst ned till höger för att slutföra verifieringen på datorn.
Använd inte hattar eller glasögon och använd inte filter. Alla bilder måste tas i tillräcklig belysning.
Om du har slutfört ansiktsverifieringen i Binance-appen klickar du på [Jag har slutfört detta på min telefon].
3.2.7 Generera auktoriseringsbrevet. Signera och ladda upp det och klicka sedan på [Bekräfta].
3.2.8 Du kan också bjuda in närstående parter att samarbeta eller underteckna onlinedokument för din företagsverifiering. För mer information, besök:
3.2.9 Klicka på [Slutför] för att gå vidare till nästa avsnitt.
3.3.1 Ladda upp de dokument som krävs enligt listan som visas på sidan.
De nödvändiga dokumenten kommer att vara olika beroende på det land/den region, den juridiska form, den verksamhetsart och den aktieinnehavarstruktur som du väljer. Följande innehåll är endast exempel. Se den faktiska listan, specifik för dig, på verifieringssidan.
3.3.2 Klicka på [Slutför] för att fortsätta.
4. När du har slutfört alla avsnitt klickar du på [Skicka].
5. Läs och godkänn försäkran. Markera rutan bredvid [Jag/vi förstår och samtycker till försäkran] och klicka på [Skicka].
6. 3. Din ansökan har skickats in. Du kommer att meddelas när granskningen är klar.

1. Vilka dokument krävs för företagsverifieringen?

Innan du påbörjar verifieringsprocessen måste du välja företagets land/region för inregistrering, juridisk form och typ. Systemet kommer att generera en checklista över dina nödvändiga företagsdokument baserat på de uppgifter som tillhandahålls.

2. Varför har min ansökan fått avslag?

Klicka på knappen [Redigera information] för att se relevant(a) skäl för avslag. Om din ansökan avslagits, skicka in din ansökan igen, med beaktande av ditt eller dina skäl till avslaget. Vi prioriterar granskningen av din nya ansökan och svarar inom 15 arbetsdagar.

3. Behöver jag skicka in alla dokument på engelska?

För närvarande stöder vi bulgariska, ryska, franska, portugisiska, polska, italienska, ungerska, svenska, nederländska, spanska, ukrainska, rumänska, turkiska, grekiska, estniska, lettiska, koreanska och tyska, utöver engelska. Om företagsdokumenten är på andra språk ber vi dig att tillhandahålla en engelsk översättning bestyrkt av notarie med stämplad randanmärkning tillsammans med originaldokumenten.

4. Jag skickade in ansökan för ett tag sedan. Varför har jag inte fått någon feedback?

Du kan kontrollera statusen på din företagsansökan under [Identifiering]. Kontrollera e-postens inkorg eftersom vi kan ha kontaktat dig för ytterligare dokument.

5. Kan jag ansöka om ett andra företagskonto?

Varje företag kan bara ansöka om ett företagskonto. Vi tillhandahåller en underkontofunktion för företagskonton. När verifieringen har godkänts kan du öppna underkonton.

6. Hur kan jag få en högre uttagsgräns?

Om du vill få en högre daglig uttagsgräns, vänligen kontakta din VIP-kontohanterare eller kontakta kundtjänstteamet via chatt.

8. Hur kan jag få fiat-åtkomst för företagskontot?

1) För företagsansökningar som lämnats in före den 26 april 2022: ladda upp följande dokument i avsnittet [Identifiering] för att uppgradera ditt konto för fiat-åtkomst:
  • Bevis på företagsadress.
  • Bevis på de verkliga huvudmännens adress.
  • Företagswebbplats eller länk till sociala medier (om sådan finns).
  • Hur tänker du finansiera fiatkontot? (Till exempel med företagets handelskapital, kundens pengar, företagets vinst etc.)
  • Vilka fiatvalutor tänker du använda? (t.ex. EUR/GBP/USD/AUD/BRL)
  • Förväntad månatlig fiat-insättning/uttagsvolym (i önskad valuta).
2) För företagsansökningar som lämnats in efter den 26 april 2022:
  A. Du ska ha kunnat ansöka om fiatåtkomst under företagsverifieringsprocessen.
    B. Om du har slutfört kryptoverifieringen först och vill ansöka om fiattjänster i framtiden kan du gå till användarcentret för att aktivera den under [Identifiering]. Skicka in följande information för att uppgradera ditt konto för fiat-åtkomst
(Insättnings-/uttagsgränsen kan variera beroende på de dokument du tillhandahåller):
  • Vilka är kapitalkällorna för ditt företag? (t.ex. kapitaltillskott från de verkliga huvudmännen)
  • Förväntad månatlig fiatinsättnings-/uttagsvolym (i euro)
  • Vilka fiatvalutor tänker du använda?
  • Källa till förmögenhet för det ansökande företaget (t.ex. bokslut eller årsredovisning)

8. Vilka dokument accepterar ni som adressbevis?

Vi accepterar följande adressverifieringsdokument, utfärdade inom 180 dagar (eller 90 dagar för Polen, Portugal och Förenade Arabemiraten):
  • Kontoutdrag – Vi godtar även digitala kontoutdrag från banken. Du kan skicka oss originalet i pdf-format och täck över känslig information, såsom transaktionsuppgifter.
  • Förbrukningsräkningar – som till exempel el, vatten, fast internet eller telefonräkningar osv. Vi tar inte emot mobiltelefonräkningar och försäkringsbrev.
  • Statligt utfärdade dokument – såsom brev från myndigheter, skatteräkningar etc.

9. Vilka fiatvalutor stöder Binance för företagsanvändare?

För närvarande stöder vi insättningar och uttag av USD, EUR, GBP, AUD och BRL för företagsanvändare. USD-kanaler är dock stängda för tillfället tills vidare. Du kan slutföra en avancerad företagsverifiering först, så att du kan börja använda USD-kanalerna omedelbart när de är igång.